پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۱ آذر ۱۳۸۶، ۱۴:۳۵

پایان نشست اوآنا در جاکارتا/

رئیس جدید اوآنا: توجه به بازاریابی و اقتصاد رسانه ها ضروری است

رئیس جدید اوآنا: توجه به بازاریابی و اقتصاد رسانه ها ضروری است

رئیس جدید اتحادیه خبرگزاری های آسیا و اقیانوسیه در سخنرانی اختتامیه خود در سیزدهمین نشست مجمع عمومی این اتحادیه تاکید کرد توجه به اقتصاد در حوزه خبر و بازاریابی در این زمینه برای پیشرفت و استقلال رسانه ها ضروری است.

 به گزارش خبرگزاری مهر از جاکارتا، دکتر احمد مخلص یوسف مدیر عامل خبرگزاری آنتارا اندونزی پس از انتخاب به عنوان رئیس جدید اوآنا گفت: از اعتماد اعضا متشکرم و امیدوارم شفافیت و پاسخگویی در این دوره جدید در پرتو تداوم حمایت ها و همکاری اعضای اوآنا افزایش یافته و موجب تقویت بیشتر ما شود.
وی ضمن تشکر از "داتوک ازمان اوجانگ" رئیس قبلی این اتحادیه و مدیر عامل خبرگزاری برناما مالزی و همکاران وی در دبیرخانه اوآنا افزود: در نشست های دو روز گذشته همه اعضا بر لزوم توجه بیشتر به آموزش پرسنل خبری تاکید داشتند و همکاری با سازمانهایی چون یونسکو و UNEP در این رابطه مورد توجه خواهد بود.
رئیس اوآنا بر توجه بیشتر به موضوع بازار یابی برا ی محصولات خبری و تصویری تاکید کرد و گفت: اعضایی که در این زمینه تجربه دارند ، باید با مشترک کردن این تجربه ها از طریق اوآنا به قابلیت های اقتصادی اعضای دیگر کمک کنند.
وی در پایان از مشارکت اعضای اوآنا در مراسم هفتادمین سالگرد تاسیس خبرگزاری آنتارا اندونزی تشکر کرد.
کد خبر 603519

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha