۷ اسفند ۱۴۰۲، ۱۰:۱۲

وزیر اقتصاد در گفت‌وگو با مهر مطرح کرد؛

اصلاح انتشار گواهی اوراق سپرده خاص در صورت احراز مشکلات

اصلاح انتشار گواهی اوراق سپرده خاص در صورت احراز مشکلات

وزیر اقتصاد با بیان اینکه انتشار گواهی اوراق سپرده خاص (با سود ۳۰ درصد) تصمیم دولت بود، گفت: اگر در این حوزه دغدغه ای وجود داشته باشد بعد از بررسی مجدد، اصلاحی لازم باشد صورت می‌گیرد.

سید احسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر در مورد انتشار گواهی اوراق سپرده خاص (با سود ۳۰ درصد) اظهار کرد: انتشار محدود گواهی سپرده برای پروژه‌های خاص در ستاد اقتصادی دولت مطرح و بعد از هماهنگی انجام شده است. اما توجه کنید که این گواهی‌ها برای تأمین مالی پروژه‌های ویژه است زیر بازدهی بالایی دارند و حق مردم و سهامداران است که بیشتر از منفعت آن سپرده گذاری در پروژه‌های خاص استفاده کنند.

وی افزود: بنابراین انتشار گواهی اوراق سپرده خاص (با سود ۳۰ درصد) در ستاد اقتصادی دولت مطرح و تصمیم گرفته شده بود که انتشار محدود این اوراق برای پروژه‌های ویژه در دستور کار قرار بگیرد.

خاندوزی تصریح کرد: بانک مرکزی هم همان موضوعی که در ستاد اقتصادی دولت تصمیم گرفته شده بود را اجرایی کرد.

وی در مورد نگرانی تولیدکنندگان مبنی بر تأثیر انتشار این گواهی‌ها بر بالا رفتن قیمت مواد اولیه، افزود: اگر دغدغه‌هایی وجود داشته باشد باید دوباره بررسی شود. بعد از بررسی مجدد، اصلاحی اگر لازم باشد صورت می‌گیرد.

گفتنی است، چندی پیش صمد حسن زاده رئیس اتاق بازرگانی ایران ضمن انتقاد از انتشار این اوراق گفته بود که «نرخ سود ۳۰ درصد اوراق، سبب «بالا رفتن هزینه تسهیلات از شبکه بانکی»، «افزایش قیمت مواد اولیه با توجه نوسانات ارزی»، «نیاز به افزایش سرمایه در گردش»، «افزایش قیمت تمام شده و افزایش بی‌رویه قیمت محصولات و گرانی» خواهد شد.»

کد خبر 6037046

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • IR ۱۱:۱۵ - ۱۴۰۲/۱۲/۰۷
      0 0
      دسته گل بانک مرکزی در شفاف سازی بانک تجارت در مورد سپرده خاص با سود 30 %روشن می شود. که پول جدیدی جذب نشده و فقط سپرده های قبلی تبدیل شده اند که اثر زیان بار برای بانک دارد.
    • علی IR ۱۷:۴۱ - ۱۴۰۲/۱۲/۰۷
      0 0
      متاسفانه در مهار تورم موفق نبودیم. چرا کشور ما دهه ها است در دستیابی به تورم تک رقمی ناکام مانده، یک آسیب شناسی تاریخی باید انجام شود و روند تورم در صد سال اخیر مورد مطالعه قرار گیرد. در صد سال اخیر اکثرا تورم دو رقمی را تجربه کردیم و باید مشخص شود ایراد اقتصاد ما چیست و راه حل مناسب پیدا شود
    • علی IR ۱۷:۴۴ - ۱۴۰۲/۱۲/۰۷
      0 0
      شاخص فضای کسب و کار اگر خوب باشد میتواند به هدایت نقدینگی به سمت تولید و فعالیت های مولد اقتصادی کمک کند، در غیر اینصورت حتما نیاز است تا نرخ بهره بانکی افزایش یابد تا نقدینگی جذب نظام بانکی شود تا ظرفیت لازم در اقتصاد برای جذب نقدینگی در آینده از طریق بهبود شاخص فضای کسب و کار فراهم گردد