پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۹ اسفند ۱۴۰۲، ۱۱:۱۲

«بامهر انتخاب کنید»

محمدحسین ذوالفقاری

محمدحسین ذوالفقاری

تهران- «محمد حسین ذوالفقاری» به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» پیوست.

  • استان: تهران
  • حوزه انتخابیه: تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس
  • شعار: مبارزه با تبعیض‌های نهادینه شده

پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای داوطلبان نمایندگی دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

محمدحسین ذوالفقاری یکی از داوطلبین نمایندگی دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس است، که در زیر رزومه کوتاهی از وی و پاسخ‌هایش به سوالات مهر در دو بخش کشوری و استانی را می‌خوانید:

رزومه:

ستاد انتخاباتی حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر محمدحسین ذوالفقاری کد ۴۱۷۹ نامزد نمایندگی شرکت در دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه تهران، شهر ری، اسلامشهر، شمیرانات و پردیس درد آشنا، مردمی، جانباز

  • سوالات کشوری:

* مهم‌ترین آسیب کارکردی مجلس شورای اسلامی از نگاه شما چیست؟

استفاده از رانت نهادینه شده که از طریق رانت اطلاعاتی مقامات بدان دست می‌یابند

*مجلس برای تقویت نقش نظارتی و تقنینی خود باید دست به چه اقداماتی بزند؟

حقوق خود را فقط پنج برابر معدل مجموع سه قشر پایین جامعه قرار دهد تا هر وقت خواست حقوق خودشان افزایش یابد، ابتدا حقوق آسیب پذیران را اضافه نمایند تا هم ایشان از رفاه برخوردار شوند و هم خودشان.‌

*نمایندگان چرا نباید اسیر تجمل‌گرایی شوند و برای پرهیز از این آسیب، چه اقداماتی ضرورت دارد؟

تجمل آدمی را از کارهای اساسی باز می‌دارد و میان مردم و او فاصله زیادی ایجاد می‌کند

*همکاری و همر اهی میان مجلس و سایر قوا و دستگاه‌ها چه تأثیری می‌تواند بر پیشرفت کشور داشته باشد؟ به نظر شما مهمترین تجلی‌گاه این همراهی و همکاری چیست؟

تأثیر بسزایی دارد به شرط اینکه به خوبی نیازها و دغدغه‌های مردم ارزشگذاری و سنجیده شود و اهم و مهم گردد. مهمترین تجلی گاه این همراهی و همکاری سفره مردم است.‌

*مسؤولی ت پذیری در قبا ل مردم موضوعی است که نمایندگان باید همواره به آن توجه داشته باشند. اگر نمایندگان از این مهم غافل شوند، چه پیامدهای منفی ایجاد خواهد شد؟

هر جا و هر کس از مسؤولیتی که به او واگذار شده غفلت یا شانه خالی کند به مردمش خیانت کرده است همانند سربازی که هنگام پاسبانی در مرز خوابش ببرد یا غافل شود.‌

*مردمی ب ودن یک ی از خصیصه‌های مهم هر نماینده باید باشد. یک نماینده چگونه می‌تواند این خصیصه را تحقق بخشد بدون آنکه در ورطه عوام‌زدگی و طرح شعارهای غیر واقع‌بینانه اسیر شود؟

با گفتگو نزدیک و شنیدن درد و دل مردم از راه چهره به چهره و گاه از طریق نمایندگان و نخبگان جریان‌های سیاسی مسائل را حل و یا دستکم تبیین نماید

* طبق قانون اساس ی یک نماینده در قبال همه مردم ایران مسؤولیت دارد. برای تحقق این اصل مهم و جلوگیری از بخشی زدگی، باید چه مواردی مد نظر قرار گیرد؟

نماینده باید ملی فکر کند. ملی طرح دهد و ملی دفاع کند البته برای حوزه انتخابیه هم در چارچوب طرح ملی تلاش کند.

  • سوالا ت استانی:

*استان تهر ان با کمبود سرانه‌های آموزشی، ورزشی، فضای سبز و… در اکثر مناطق خود به ویژه پردیس مواجه است، برای حل این معضل چه تدابیر عاجلی باید اندیشید؟

دو درصد از بودجه عموی استان +دو درصد بودجه شهرداری محل + یک درصد همیاری مردم هر منطقه مربوطه به تهیه و مناسب سازی فضای آموزشی اقدام شود.

*آلودگی ه وا و فرسودگی حمل و نقل عمومی یکی از رایج‌ترین معضلات استان تهران است، برای حل این دو مساله چه برنامه‌ای دارید؟

حذف استفاده از خودروهای شخصی و جایگزینی و تعبیه خودروهای عمومی برقی به جای آن. تبلیغ دوچرخه سواری و فرهنگ استفاده از آن و وسایل حمل و نقل برقی، تولید خودروهای کم مصرف،

*حاشیه نشی نی و مهاجرت پذیری بالای تهران یکی از مسائلی است، که این استان و به خصوص شهر تهران را همواره با خود درگیر کرده است، این دو معضل چگونه مدیریت می‌شوند؟

باید معکوس عمل کنیم یعنی اعطای امکانات به شهرستان‌ها و تسهیل در مراکز فرعی به ویژه شهرهای کوچک و روستاها و بها دادن به فرهنگ قومی و اقوام و عشایر و اعتماد نفس به مردمان مناطق غیر از پایتخت تا مرعوب و مرعوب فرهنگ شهرهای بزرگ قرار نگیرند. طرح جایگزینی پایتخت در ۳۰ سال آینده

کد خبر 6039720

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha