۹ اسفند ۱۴۰۲، ۱۹:۳۲

در گفت‌وگو با مهر مطرح شد؛

انتخابات مظهر حاکمیت مردم بر کشور و نماد استقلال ملی است

انتخابات مظهر حاکمیت مردم بر کشور و نماد استقلال ملی است

قزوین- انتخابات نماد مردم سالاری و اقتدار و استقلال ملی است و هرچه این مشارکت بیشتر شود کشور در برابر بیگانگان بیشتر محافظت شده و مسئولان بهتر می‌توانند زبان گویای مردم باشند.

سید علی قاسم‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: بدیهی است انتخابات مظهر حاکمیت مردم بر کشور و تعیین سرنوشت خود و جامعه است و هیچ کشوری بدون مردم و همراهی و همدلی و اتحاد آنان نمی‌تواند به پیشرفت و پیشبرد امور دست یابد.

رئیس دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) بیان کرد: هرچه حضور مردم در انتخابات بیشتر باشد منتخبان، قدرت و پشتوانه بیشتری برای دفاع از منافع ملی خواهند داشت.

انتخابات نماد مردم سالاری و اقتدار ملی است

وی افزود: انتخابات نماد مردم سالاری و اقتدار و استقلال ملی است و هرچه این مشارکت بیشتر شود کشور در برابر بیگانگان بیشتر محافظت می‌شود و مسئولان بهتر و قوی‌تر می‌توانند زبان گویای مردم در عرصه‌های ملی و بین‌المللی باشند.

نماینده وزارت عتف در استان بیان کرد: انتخاب درست و اصلح به ویژه برای مجلس شورای اسلامی که کار اصلی آن قانون گذاری و نظارت بر حسن اجرای آن است، قطعاً به تصمیم سازی درست و قانونگذاری‌های مناسب و منطقی منجر می‌شود؛ اما هرگونه قانونگذاری درست و منطقی یا ضعیف و نادرست؛ بی‌واسطه به آینده کشور، جامعه و زندگی یکایک ما ایرانیان اثر مثبت یا منفی می‌گذارد، پس انتخابات آئینه انعکاس آینده کشور است و برای هرگونه اصلاح و پیگیری نیازمند حضور جدی و مؤثر در این رزمایش مردمی برای عمل به تکالیف ملی و دینی و تعیین حرکت آینده کشور هستیم.

وی ادامه داد: دانشگاه به عنوان مغز و پیکره جامعه؛ وظیفه هدایت، بیدارگری، بصیرت افزایی، ایجاد شور و نشاط انتخاباتی را بر عهده دارد و در این میان علاوه بر نقش استادان متخصص، جریان‌های دانشجویی به ویژه کانون‌ها و تشکل‌های دانشجویی با نقد و ارزیابی دیدگاه‌ها و برنامه‌ها نقش حیاتی دارند و بدین طریق با کمک رسانه‌ها می‌توانند زمینه شناخت بیشتر داوطلبان، توانایی‌ها و برنامه‌های آنان را برای آحاد مردم مهیا کنند.

دانشگاه در انتخابات نقش جریانسازی و گفتمان‌سازی دارد

رئیس دانشگاه معین استان عنوان کرد: دانشگاه در انتخابات نقش جریان‌سازی و گفتمان‌سازی دارد و بدون سوگیری و بدون حمایت از حزب یا کاندیدهای خاص وظیفه دارد حقایق را برملا کند، البته جریان‌های دانشگاهی با مطرح کردن نقد و دیدگاه‌های افراد چه داوطلبان و چه مدیران سره را از ناسره به خوبی تشخیص می‌دهند.

رئیس دانشگاه مادر استان تشریح کرد: امروزه به معنای واقعی کلمه در جنگ رسانه‌ای و نبرد روایت‌ها هستیم و نخبگان و خواص به ویژه دانشگاهیان به کمک رسانه‌های دلسوز باید در بیان حقایق و عملکردهای واقعی و پیشرفت‌ها زبان گویای کشور باشند تا دستاوردهای نظام را در عرصه‌های مختلف از جمله قدرت نظامی، اقتصادی، تحولات فرهنگی، نهضت خدمت خدمت رسانی عمرانی و آبادی به سمع و نظر مردم برسد و به عزت و سربلندی و غرور ملی بیفزاید.

نماینده وزارت عتف مطرح کرد: مجلس قوی می‌تواند موجب اصلاح ریل اقتصاد کشور شود، اقتصاد کشور باید به دست تصمیم گیران کارآمد، انقلابی، مردمی و متخصص سپرده شود و با بازنگری و بازآفرینی ساختار بومی اما با شعاع عملکرد بین المللی در حکمرانی افتصادی کشور ایجاد و اجرا شود.

وی در ادامه یادآورشد: دولت سیزدهم به تأسی از مقام معظم رهبری معتقد است باید با همت مضاعف و تلاش شبانه روزی به کمک نخبگان و دلسوزان نظام با شایسته سالاری از این گردنه سخت اقتصادی عبور کرد تا بار دیگر امید به جای جای زندگی مردم جاری شود و سرمایه‌های اجتماعی کشور که مردم عزیز هستند چونان گذشته احیا شود، بی‌شک این فضای اجتماعی امیدبخش به دست دولت و مجلس قوی و با حضور دشمن شکن مردم شریف ایران بازسازی خواهد شد. کشور از مدیریت ناکارآمد بیشترین آسیب را دیده و مدیریت متکبرانه و پشت میز نشین و دستوری مردم را ناامید می‌کند، لذا مدیر در تراز جمهوری اسلامی باید به معنای واقعی کلمه جهادی و مردم دار باشد.

قاسم زاده ابراز کرد: دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) به عنوان دانشگاه معین، جلسات را با مسئولان دانشگاه، استادان و معاونان فرهنگی برگزار کرد تا با ایجاد شور انتخاباتی و تدارک فضای مناسب برای حضور داوطلبان در برنامه‌های تشکل‌های دانشجویی در سطح دانشگاه، به روشن شدن بهتر توان داوطلبان و برنامه‌های آنان کمک کرد و و مردم را به انتخاب اصلح رهنمون سازد.

وی افزود: تریبون آزاد، نشست با احزاب، فعالان سیاسی و داوطلبان مجلس در محیط دانشگاه بدون هیچ گونه جانبداری، ایجاد فضای برابر برای داوطلبان به منظور طرح دیدگاه‌ها در ایام تبلیغات انتخاباتی و برای مخاطبان دانشگاهی، برگزاری جلسات گفتگو، مناظره انتخاباتی، تجمع‌های دانشجویی، تجمع خانواده دانشگاهیان برای انتخابات، شناخت دیدگاه‌های و انتخاب اصلح برای مقدمه سازی نخبگان در مساجد و رسانه‌ها، طرح دیدگاه‌های دانشگاهیان، زمینه سازی برای حضور استادان، مسئولان دانشگاه و تشکلات دانشجویی در فضای عمومی مانند صدا و سیما، اجرا برنامه‌های دانشگاه برای جریان‌سازی و افزایش شور انتخابات از دیگر برنامه‌های دانشگاه است.

مهمترین وظیفه مجلس قانونگذاری درست و آگاهانه برای رفع مشکلات مردم به ویژه در حوزه اقتصادی است

رئیس دانشگاه معین استان درخصوص وظایف مجلس تشریح کرد: امروزه مهمترین وظیفه مجلس قانونگذاری درست و آگاهانه برای رفع مشکلات مردم به ویژه در حوزه اقتصادی است که اولویت اول طبق تاکید رهبر معظم انقلاب در این چند سال اخیر نیز هست؛ ریل گذاری فرهنگ برای سطح فضائل اخلافی در جامعه و حمایت واقعی از نخبگان و دانشگاهیان برای سرعت بخشی به پیشرفت چندجانبه کشور است، این دو مسئله اساسی کشور که به هم تنیده شده است باید با قوانین درست و منطقی و قابل اجرا و نظارت بر حسن انجام آنها فوراً انجام شود.

وی در پایان صحبت‌هایش گفت: مهار تورم، رونق تولید، حمایت از حوزه علم و فناوری دانش بنیان، افزایش رفاه عمومی به ویژه حل معضل گرانی خودرو و مسکن، افزایش جمعیت کشور، نگهداری از نخبگان، بیمه و سلامت، مقابله با حربه‌های جنگ شناختی و تهاجمات فرهنگی دشمنان به ویژه در مقوله عفاف و حجاب که دغدغه عموم مردم است از دیگر وظایف مجلس است.

کد خبر 6040690

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha