پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۱ اسفند ۱۴۰۲، ۱۳:۲۷

رییس کل دادگستری البرز رأی خود را به صندوق انداخت

رییس کل دادگستری البرز رأی خود را به صندوق انداخت

کرج- رییس کل دادگستری استان البرز با مشارکت در انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره خبرگان رهبری، رای خود را به صندوق انداخت.

به گزارش خبرگزاری مهر، حسین فاضلی هریکندی صبح جمعه در حاشیه به صندوق انداختن رأی خود در مسجد جامع رجایی شهر با اشاره به انجام مقدمات برگزاری انتخاباتی آرام، پرشور و بدون حاشیه در روز جاری، از تلاش همه مجریان، ناظران و دستگاه‌های امنیتی و انتظامی و قضائی استان که تمام همت خود را به کار بستند تا انتخاباتی با مشارکت بالا و بدون تخلف برگزار شود و آرای مردم مورد صیانت قرار گیرد، تقدیر کرد.

وی با اشاره به اینکه با تدارک برنامه‌های متعدد در انتخابات جاری تلاش شد تا قانون جدید انتخابات و مسوولیت‌های نامزدها و طرفداران آن‌ها تبیین شود، تصریح کرد: با اقدامات پیشگیرانه انجام شده تاکنون فقط تعداد محدودی پرونده در ارتباط با انتخابات جاری در دادگستری کل استان البرز تشکیل شده و در روند تحقیقات قضائی قرار دارد که در نوع خود کم نظیر بوده است.

عالی‌ترین مقام قضائی استان البرز ابراز امیدواری کرد که با مشارکت حداکثری، انتخابات پرشور مدنظر مقام معظم رهبری، با حضور با انگیزه مردم به ویژه جوانان محقق شود و به عنوان پشتوانه امنیت ملی در مقابل دشمنان نظام اسلامی باشد.

کد خبر 6042301

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha