به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری آلمان ، "خوزه مانوئل باروسو" پس از امضای معاهده جدید اروپا توسط 27 کشور عضو اتحادیه اروپا خاطر نشان کرد: توافق کشورهای عضو اتحادیه اروپا بر سر معاهده جدید اروپایی مسیر گسترش تعداد اعضای اتحادیه اروپا را نیز هموار کرده است.
وی همچنین با بیان این مطلب که امضای این معاهده از مهمترین توافقاتی است که کشورهای اروپایی پس از جنگ جهانی دوم به آن دست پیدا کرده اند، تصریح کرد: این اولین بار است که کشورهای عضو اتحادیه اروپا چنین منسجم و یکپارچه درباره یکی از مسائل داخلی خود تصمیم می گیرند.
از سوی دیگر در گزارشی که شبکه خبری دویچه وله در این زمینه نوشته، آمده است: از این پس 500 میلیون شهروند اروپایی به طور مستقیم نمایندگان پارلمان اروپا را انتخاب می کنند.
" گرت پوترینگ" رئیس پارلمان اروپا نیز در این باره خاطر نشان کرد: اروپا دوره دشواری را تا کنون طی کرده که پیش بینی می شود از این پس آسانی ها در انتظار مردم و دولتهای اروپایی باشد.
رهبران 27 کشور عضو اتحادیه اروپا روز گذشته در لیسبون پایتخت پرتغال که در حال حاضر ریاست اتحادیه اروپایی را بر عهده دارد معاهده جدید اروپا را که جایگزین قانون اساسی واحد شده ، به امضا رساندند.
نظر شما