پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۵ آذر ۱۳۸۶، ۱۶:۴۷

10 فرآورده در آذربایجان غربی پروانه کاربرد علامت استاندارد گرفتند

ارومیه - خبرگزاری مهر: مدیر کل استاندارد و تحقیقات صنعتی آذربایجان غربی گفت: ‪ ۱۰‬مورد کالا و فراورده تولیدی این استان، پروانه کاربرد علامت استاندارد دریافت کردند.

به گزارش خبرنگار مهر در ارومیه، غلامرضا امینی ظهر امروز در نشست کمیته علایم و کنترل کالاهای استان افزود: این پروانه کاربرد علامت استاندارد در طول سالجاری به کالاهایی چون عایق بام، کنسرو نخود سبز و ذرت شیرین، فرش ماشینی و انواع کمپوت اعطا شده است.

وی ادامه داد: از این تعداد ‪ ۹‬مورد کالا و خدمات تولید شده پروانه اجباری و یک مورد نیز پروانه تشویقی کاربرد علامت استاندارد دریافت کرده‌اند.

امینی با بیان اینکه این کالاها در سطح واحد تولیدی و صنعتی شهرهای ارومیه و میاندوآب توسط واحدهای تولیدی و صنعتی، تولید و عرضه می‌شوند، افزود: با احتساب پروانه‌های جدید، تعداد پروانه‌های صادره کاربرد علامت استاندارد برای واحدهای تولیدی و خدماتی آذربایجان غربی به ‪ ۵۲۹‬مورد رسید.

وی در ادامه از تعلیق پروانه واحد تولید بلغور و آرد ذرت به دلیل عدم استمرار کیفیت و عدول از شرایط اولیه خبر داد.

کد خبر 605550

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha