۲۶ اسفند ۱۴۰۲، ۱۱:۳۸

پرداخت تسهیلات اشتغالزایی به ۱۰۰ بانوی چهارمحال و بختیاری

پرداخت تسهیلات اشتغالزایی به ۱۰۰ بانوی چهارمحال و بختیاری

شهرکرد-مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری چهارمحال و بختیاری گفت: در طول سال جاری به ۱۰۰ بانوی این استان تسهیلات اشتغالزایی داده شده است.

زهرا حبیبی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به اقدامات صورت گرفته در چهارمحال و بختیاری در حوزه بانوان و خانواده، اظهار کرد: طی سال ۱۴۰۲ هفت کارگروه به صورت هدفمند در استان فعال شد که اولین کارگروه نیز مربوط به قانون جوانی جمعیت و فرزندآوری بود.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری چهارمحال و بختیاری افزود: با توجه به منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی در خصوص اهمیت جوانی جمعیت ستاد مربوطه در مرکز استان به ریاست استاندار و در فرمانداری‌ها نیز به ریاست فرماندارها تشکیل و شرح وظایفی که در قانون برای دستگاه‌های اجرایی مشخص شده بود طی جلسات ماهیانه تبیین شد.

وی ادامه داد: دومین کارگروه در حوزه بانوان و خانواده مربوط به ایجاد کسب و کار پایدار برای زنان سرپرست خانوار بود که البته در این حوزه تنها به این قشر از بانوان بسنده نشد بلکه از زنان کارآفرین و توانمند موجود در چهارمحال و بختیاری نیز حمایت شد که درنتیجه طی سال جاری در حوزه اشتغالزایی بانوان به حدود ۱۰۰ نفر تسهیلات پرداخت شد.

حبیبی عنوان کرد: پرداخت تسهیلات اشتغالزایی به بانوان چهارمحال و بختیاری به صورت استانی بوده و تلاش شده تمامی شهرستان‌ها مورد حمایت قرار بگیرند.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری چهارمحال و بختیاری سومین کارگروه در خصوص الگوی سوم زن بود، اضافه کرد: برگزاری کارگاه‌های آموزشی، سفرهای شهرستانی، برگزاری نشست‌های تبیینی، تشکیل کارگروه، برگزاری جشن‌های ویژه بانوان و… از جمله اقداماتی است که در این حوزه انجام شد.

وی با اشاره به برگزاری کارگروهی با عنوان "حقوق و مسئولیت بانوان" در چهارمحال و بختیاری، تصریح کرد: بر اساس این کارگروه زنان استان در نشست‌های مختلفی که با حضور مقامات ارشد استانی، استاندار، نماینده ولی فقیه در استان، مهمانان کشوری و… شرکت داشتند و موضوعات مختلف مرتبط با حقوق و مسئولیت‌های بانوان مورد بررسی قرار گرفت.

از ظرفیت سازمان‌های مردم نهاد در موضوعات مختلف استفاده می‌شود

حبیبی با بیان اینکه در سال ۱۴۰۲ تعامل اداره‌کل بانوان و خانواده استانداری چهارمحال و بختیاری تنها محدود به دستگاه‌های اجرایی نبوده، یادآور شد: در این مدت تلاش شد از ظرفیت سازمان‌های مردم نهاد و گروه‌های جهادی در موضوعات مختلف استفاده شد برای مثال جهت توانمندسازی زنان قراردادهایی با سمن‌های استان منعقد شد.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری چهارمحال و بختیاری بیان کرد: ترویج سبک زندگی ایرانی و اسلامی، آموزش و توانمندسازی زنان در رشته‌های مختلف از جمله آرایشگری، خیاطی، گلیم‌‎بافی، فرش‌بافی و… از دیگر اقدامات انجام شده طی سال جاری است و درمجموع می‌توان گفت با توجه به نیازسنجی‌های صورت گرفته آموزش‌هایی به بانوان استان ارائه شد.

وی افزود: در راستای قانون جوانی جمعیت و مشوقات قانونی که اعلام شد در چهارمحال و بختیاری اقداماتی از جمله اهدا زمین، پرداخت تسهیلات، معرفی ۳۰۰ زوج نابارور و کم بضاعت به ستاد اجرایی حضرت امام (ره)، افتتاح مراکز ناباروری در نقاط مختلف از جمله مرکز استان که یکی از موفق‌ترین مراکز ناباروری در سطح کشور به شمار می‌آید و تدوین بوم استانی با استفاده از ظرفیت حاکمیتی و مردمی صورت گرفت و درنتیجه یکی از ۱۰ استان برتر در این حوزه بودیم.

کد خبر 6056142

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha