به گزارش خبرنگار مهر، سعید قربانی صبح دوشنبه در نشست خبری با رسانه های گروهی مازندران در ساری افزود: به دلیل کیفیت بالای برگزاری نخستین دوره این مسابقات که اوایل امسال در بابلسر برگزار شد مازندران میزبانی دومین دوره تربیت مدرس قرآن کریم کشور را عهده دار شد.
وی خاطر نشان کرد: این دوره ها از هشتم دیماه به مدت یک هفته ادامه خواهد داشت که هدف از برگزاری آن تربیت مدرسین استان ها به عنوان اساتید محور در مراکز خود خواهد بود.
قربانی با اشاره به اینکه رتبه اول کشور برای چندمین سال متوالی به مازندران داده شد تصریح کرد: گسترش مفاهیم قرآنی، تفسیر موضوعی، تفسیر فارسی و تفسیر داوری قرآنی از دیگر اهداف برگزاری این دوره به شمار می رود.
مسئول دارالقرآن کریم سازمان تبلیغات اسلامی مازندران با بیان اینکه بهترین سرفصل های قرآنی در این دوره به معلمین آموزش داده می شود یادآور شد: تربیت مدرسین به معلمین در کشور باید گسترش یابد.
این مسئول با اعلام اینکه از هر استان 4 نیروی توانمند آموزش های لازم را توسط اساتید خواهند دید گفت: 7 تا 10 استاد به تربیت مربیان خواهند پرداخت.
وی یادآور شد: اصول و قواعد روش تدریس روخوانی و روانخوانی قرآن، کلیات روش تدریس، تحقیق آموزش مصحف المعلم، کارگاه آموزشی مهارت های علمی روش و تدریس مفاهیم قرآن، روان شناسی پرورش و کاربرد آن تدریس قرآن، اصو ل کلاس داری و اخلاق معلمی، کارگاه داری و اخلاق معلمی، کارگاه جذاب سازی کلاس های قرآن، رسم و ضبط قرآن در طول یک هفته آموزش های لازم می بینند.
قربانی در پایان گفت: گفتمان دینی در مدارس برای اعزام اساتید سازمان تبلیغات اسلامی و تدریس آغاز شده است.
نظر شما