به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله هاشمی رفسنجانی صبح امروز در مراسم بزرگداشت شهدای کمیته امداد امام خمینی (ره) با تجلیل از فعالیت ها و فداکاری های این نهاد در طول انقلاب اسلامی، گفت: کسانی که در کمیته امداد خدمت می کنند باید به راهی که رفته اند و شهدایی که داده اند افتخار کنند، این شهدا هم شهید و هم امدادگر بودند.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر اینکه امیدواریم روزی برسد که مردم نیازی به کمک کمیته امداد نداشته باشند، گفت: کمیته امداد که فقط دو هفته بعد از پیروزی انقلاب اسلامی تاسیس شد همواره رو به کمال بوده است و امیدواریم روزی فرا برسد که دیگر نیازی به این امدادها نباشد.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام اظهار داشت: شهادت، ایثار و امداد زیرمجموعه های فلسفه دین هستند که در ادیان آسمانی بر آنها تاکید زیادی شده است.
وی تاکید کرد: خدا خواسته است که باب انفاق برای پیشرفت انسانها باز باشد و خداوند نیز خواسته است مردم با کمک های خود به خداوند نزدیک تر شوند.
آیت الله رفسنجانی تصریح کرد: انفاق جامعه را پاک می کند و دلهای همگان را به هم نزدیک می کند.
وی با تاکید بر اینکه منشاء همه بدی ها از خود پرستی و خودخواهی آغاز می شود، گفت: این مسئله می تواند از داخل خانه تا داخل حکومت وجود داشته باشد.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به وجود اصل مصلحت در تعالیم اسلامی، گفت: جایی که مفاسد و مصالح با هم در تعارض باشند و همچنین دو مصلحت با یکدیگر در تعارض قرار بگیرند ، مصلحت بزرگتر (اقوی) ارجحیت دارد.
وی خاطر نشان کرد: مصلحت بزرگ انسان رسیدن به قرب خداوند است، باید در این مسیر گام بردارد و هزینه های آن را بپردازد البته در عالم معنویت و روحانیت تعارضی نیست و وحدت کامل برقرار است اگر ما نیز خود را از قید وبند مادیات نجات دهیم چیزهایی دیگری را هم خواهیم دید.
رئیس مجلس خبرگان رهبری تاکید کرد: مصیبت های این عالم ظاهری است و قرار گرفتن در مسیر شهادت کار سختی نیست و اگر سختی باشد در فهم آن است که انسان بفهمد و راه خود را پیدا کند.
وی در پایان با تاکید بر لزوم حفظ وحدت گفت: خداوند به انسانهای ایثارگر و کسانی که حاضرند از منابع شخصی خود در راه خداوند و ارزش ها صرف نظر کنند و دارایی خود برای نیازمندان و از جان خود برای اعتلای حق بگذرند وعده آرامش و آسایش داده است.
نظر شما