سید محمود علیزاده طباطبایی، وکیل روزنامه شرق در گفتگو با خبرنگار مهر، اتهامات موکلش را "نشراکاذیب به قصد تشویش اذهان عمومی" و "انتشار مطالب برخلاف عفت عمومی" عنوان کرد و گفت: در این جلسه چهار مورد شکایت علیه موکلم مطرح شد و سپس ما به سوالات بازپرس پرونده پاسخ گفتیم.
وی افزود: در این جلسه آخرین دفاع از رحمانیان اخذ و در پایان جلسه بازپرسی نیز برای وی قرار کفالت صادر شد. قرار است بازپرس ظرف دو روز آینده قرار خود در این پرونده را صادر کند.
وکیل روزنامه شرق با اشاره به شکایت های مطرح شده علیه این روزنامه گفت: یکی از موارد شکایت مربوط به مصاحبه روزنامه شرق با "ساقی قهرمان" بود. ما بارها اعلام کرده ایم که در انتشار این مصاحبه اشتباهی صورت گرفته و شناختی از مصاحبه شونده در روزنامه وجود نداشت. شخصیت این خانم به هیچ وجه قابل دفاع نیست و اگر عوامل روزنامه کمترین آگاهی را نسبت به شخصیت وی داشتند، از انتشار آن مصاحبه خودداری می کردند.
علیزاده طباطبایی با اشاره به دیگر شکایت مدعی العموم از مدیرمسئول روزنامه شرق، گفت: روزنامه در خبری به نقل از سخنگوی کانون مدافعان حقوق بشر اعلام کرد که اعدام 16 نفر از اراذل و اوباش دارای ابهام است اما نماینده دادستان توضیح داده بود که 14 نفر از این افراد به اتهام پخش هروئین و دو نفر به اتهام های مشابه در معرض اعدام هستند. ما در جلسه بازپرسی اعلام کردیم که اگر این توضیحات پیش از این، اعلام می شد ایراد ابهام به این اعدام ها وارد نبود.
وکیل مهدی رحمانیان ادامه داد: دیگر شکایت مطرح شده علیه روزنامه شرق مربوط به شکایت آقای جلال اف، مدیرعامل سابق بانک کشاورزی است که روزنامه اعلام کرده بود که وی برکنار شده است ، در حالی که خود ایشان توضیح داد که به دلیل بازنشستگی از مدیریت عامل این بانک کنار رفته است. در جلسه بازپرسی اعلام کردیم که نمی توان به این خبر اتهام نشراکاذیب وارد کرد چون تنها یک درک اشتباه باعث این سوءتفاهم شده است. ضمن اینکه ما درصدد کسب رضایت از این شاکی پرونده نیز هستیم.
علیزاده طباطبایی، چهارمین شاکی روزنامه شرق را شهرداری شیراز اعلام کرد و گفت: روزنامه شرق در خبری به نقل از سازمان حفاظت محیط زیست شیراز اعلام کرد که باغات قصر دشت در اثر ساختمان سازی در آن منطقه تخریب شده است که این خبر موجبات شکایت شهرداری شیراز را فراهم کرد. ما در جلسه بازپرسی اعلام کردیم که این خبر به نقل از سازمان حفاظت محیط زیست منتشر شده است. ضمن اینکه درصدد کسب رضایت از شهرداری شیراز نیز هستیم.
نظر شما