پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۷ آذر ۱۳۸۶، ۱۴:۱۰

هزار گونه گیاهی در مراتع چهارمحال و بختیاری شناسایی شده است

شهرکرد - خبرگزاری مهر: مدیرکل اداره منابع طبیعی چهارمحال و بختیاری گفت: بر اساس مطالعات انجام شده، حدود 35 تیپ عمده گیاهی با بیش از هزار گونه گیاهی در سطح مراتع استان شناسایی شده است.

منوچهر سرداری در گفتگو با خبرنگار مهر در شهرکرد، اظهار داشت: 66 درصد مساحت چهارمحال و بختیاری را مراتع تشکیل می دهند که بیشتر این مراتع ییلاقی و از نظر جنبه های حافظت از منابع آب و خاک، تولید علوفه، اشتغال و حفظ تعادل محیط زیست از اهمیت و جایگاه ویژه ای برخوردار است.

وی با اشاره به عوامل تخریب در مراتع بیان داشت: مراتع استان به لحاظ بهره برداری های بی رویه و عدم تعادل دام و مرتع در وضعیت  نامساعدی به سر می برد.

سرداری خاطرنشان کرد: از کل مساحت مراتع استان، 2/9 درصد مراتع در سطح خوب، 2/37 درصد مراتع متوسط و 1/48 درصد مراتع فقیر و7/11 مراتع بسیار فقیر هستند.

وی یادآور شد: 77 درصد از مراتع استان دارای گرایش منفی و 23 درصد دارای گرایش ثابت یا پیش رونده هستند.

کد خبر 606752

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha