پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۸ آذر ۱۳۸۶، ۱۱:۴۷

کابینه آلمان روند تصویب پیمان اروپا را بررسی می کند

کابینه آلمان روند تصویب پیمان اروپا را بررسی می کند

کابینه آلمان در نشست امروز خود در نظر دارد با بررسی روند تصویب پیمان واحد اروپا،درباره آن تصمیم گیری کند .

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رادیو آلمان، وزیران کابینه آلمان در نشست امروز خود در برلین در نظر دارند مسیر تصویب پیمان واحد در پارلمان این کشور را هموار کنند .

تصویب نهایی پیمان واحد اروپا به رای مثبت دوسوم نمایندگان پارلمان این کشور بستگی دارد .

روند تصویب پیمان اروپا باید تا می 2008 میلادی به نتیجه رسیده و برای سال 2009 میلادی آماده اجرا باشد .

این پیمان زمانی لازم الاجرا خواهد بود که تمام 27 کشور عضو اتحادیه اروپا آن را به تصویب برسانند . از میان اعضا تنها ایرلند قرار است آن را به همه پرسی مردم کشور خود بگذارد .

پیمان اروپا پس از یک دوره کشمکش و اختلاف نظر پنجشنبه 22 آذر در لیسبون- پایتخت پرتغال- که در حال حاضر ریاست دوره ای اتحادیه اروپا را بر عهده دارد؛ به امضای رهبران کشورهای عضو این اتحادیه رسید .

 

کد خبر 607428

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha