به گزارش خبرگزاری مهر، روزنامه لس آنجلس تایمز با اعلام این مطلب در ادامه نوشت : یکی از این گروه های تندرو، گروه "لشکر صالحین" نام دارد که در دهه 1980 توسط دولت پاکستان و به منظور مبارزه با هند در منطقه کشمیر تشکیل شد.
به گزارش منابع اطلاعاتی آمریکا و سایر گروه های مبارزه با تروریسم،"لشکر صالحین" در سالهای اخیر، مقرهای خود را به آموزش افرادی اختصاص داده که از سراسر جهان برای پشت سر گذاشتن دوره های خرابکاری و تروریستی به پاکستان سفر می کنند.
به گفته این منابع اطلاعاتی، لشکر صالحین ارتباط بسیار نزدیکی با القاعده و سایر گروه های شورشی حاضر در پاکستان دارد و به احتمال زیاد یکی از گروه هایی است که حملاتی را علیه اتباع خارجی حاضر در پاکستان انجام می دهد.
لس آنجلس تایمز در ادامه از جذب نیرو توسط این گروه تندرو در کشورهای انگلیس،آمریکا،استرایا و کانادا خبر داد و نوشت : در حال حاضر تحقیقات گسترده ای درباره فعالیتهای این گروه در کالیفرنیا و ماساچوست در حال انجام است.
بر همین اساس، لشکر صالحین در سال 2001 از سوی آمریکا یک گروه تروریستی اعلام شد و دولت پاکستان نیز بلافاصله فعالیت این گروه را غیر قانونی اعلام کرد و در پی این اقدام بنیانگذاران لشکر صالحین، گروه دیگری را با نام "جماعت دعوه" که هم اکنون در پاکستان آزادانه فعالیت کرده و به عنوان یک گروه فعال در زمینه حقوق بشر شناخته می شود، تشکیل دادند، اما با این حال، آمریکا این گروه جدید را دنباله رو لشکر صالحین دانسته و معتقد است اعضای این گروه نیز در ناآرامیهای پاکستان دست دارند.
نظر شما