به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی پلیس سردار علی اکبر جاویدان گفت: مأموران پلیس امنیت اقتصادی شهرستان میناب حین گشت زنی دریکی از محورهای فرعی روستای نوبند به یک دستگاه کامیون کشنده مشکوک و آن را متوقف و در بازرسی از آن ۲۹ هزار لیتر گازوئیل قاچاق کشف کردند.
وی افزود: مأموران انتظامی یگان امداد شهرستان بندرعباس نیز طی عملیاتی دیگر در روز گذشته پس از کسب خبری مبنی بر فعالیت قاچاقچیان سوخت در حوزه استحفاظی به وسیله مشکهای پلاستیکی بلافاصله برای بررسی موضوع اکیپهای گشت به محل اعزام شدند.
فرمانده انتظامی استان هرمزگان ادامه داد: قاچاقچیان سوخت به محض رؤیت مأموران از محل متواری شدند که دو عدد مشک ماری حاوی، مقدار تقریبی ۱۲۰ هزار لیتر سوخت کشف شد.
سردار علی اکبر جاویدان اظهار داشت: طی دو عملیات جداگانه در ۲۴ ساعت گذشته جمعاً یک دستگاه کامیون و دو عدد مشک ماری حامل سوخت توقیف، ۱۴۹ هزار لیتر گازوئیل قاچاق کشف و یک متهم دستگیر و با تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به دستگاه قضائی معرفی شد.
وی با تأکید بر استمرار طرحهای عملیاتی مقابله با قاچاق در تمام نقاط استان، ارزش سوختهای کشف شده در این دو عملیات را بنا به اعلام نظر کارشناسان اقتصادی ۴۷ میلیارد ریال عنوان کرد.
نظر شما