پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱ دی ۱۳۸۶، ۱۰:۵۶

با نقض آشکار حاکمیت این کشور؛

خلیل زاد خواستار مداخله شورای امنیت در امور داخلی لبنان شد

خلیل زاد خواستار مداخله شورای امنیت در امور داخلی لبنان شد

نماینده آمریکا در سازمان ملل متحد شب گذشته در ادامه تلاشهای کشورش برای جلوگیری از دستیابی مخالفان و موافقان دولت سنیوره به توافق برای حل بحران انتخاب رئیس جمهوری لبنان،از شورای امنیت خواست از جریان چهارده مارس که مورد حمایت آشکار آمریکا و اروپا قرار دارند،حمایت کند .

به گزارش خبرگزاری مهر به  نقل از خبرگزاری فرانسه، زلمای خلیل زاد درتلاش برای سرپوش گذاشتن بر دخالتهای آشکار آمریکا و متحدانش در امور داخلی لبنان و سنگ اندازی آنها در برابر دستیابی موافقان و مخالفان به توافق، از شورای امنیت خواست به زعم خود، کسانی را که بر سر راه انتخاب رئیس جمهور در لبنان مانع تراشی می کنند، تحت فشار قرار دهد.

وی اظهار داشت : شورای امنیت باید به منظور تشویق این افراد برای تغییر موضعشان، آمادگی اتخاذ اقدامات اضافی را داشته باشد.

خلیل زاد درادامه اظهارات مداخله جویانه خود گفت : از مخالفان دولت سنیوره در لبنان و کسانی که خارج از لبنان هستند به ویژه سوریه می خواهیم که درخواستهای خود را مبنی بر انتخاب رئیس جمهور از طریق اقدامات غیر قانونی متوقف کنند.

"جرج بوش" روز پنجشنبه در کنفرانسی مطبوعاتی در اظهاراتی مداخله جویانه خواستار آن شد تا انتخاب ریاست جمهوری در لبنان به شیوه نصف به اضافه یک برگزار شود.

وی همچنین درپاسخ به این سئوال که آیا برای حل بحران سیاسی لبنان حاضر است که با بشار اسد رئیس جمهوری سوریه گفتگو کند، گفت: اگر بشار اسد اهل شنیدن بود؛ نیاز به تماس تلفنی من نبود ؛او دقیقا موضع مرا می داند.

لازم به ذکر است انتخاب رئیس جمهور در لبنان برای دهمین بار به تعویق افتاد و به شنبه 29 دسامبر(هشت دی) موکول شد.

کد خبر 608808

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha