به گزارش خبرنگار مهر، سه شنبه هفته جاری دبیران فدراسیون های ورزشی کشورمان با کرم الله علیمرادی رئیس فدراسیون پزشکی ورزشی در محل این فدراسیون تشکیل جلسه می دهند. در این نشست در خصوص مسائلی چون بیمه ورزشی ورزشکاران، خدمات درمانی، حق الزحمه کادر پزشکی و نحوه قرارداد با پزشکان تیم ها بحث و تبادل نظر می شود.
مجمع انتخابات هیئت پزشکی ورزشی استان هرمزگان برگزار شد
مجمع انتخابات هیئت پزشکی ورزشی استان هرمزگان به ریاست کرم الله علیمرادی رئیس فدراسیون پزشکی ورزشی برگزارشد. دراین مجمع عباس الماسی با کسب 18 رای برای چهار سال دوم به عنوان رئیس هیئت پزشکی ورزشی این استان برگزار شد. درپایان جلسه روز گذشته مدیرکل تربیت بدنی استان هرمزگان از واگذاری زمینی به مساحت 800 متر به هیئت پزشکی ورزشی جهت احداث کلینیک پزشکی ورزشی در این استان خبر داد.
کمیته مرکزی خدمات درمانی تشکیل جلسه می دهد
اعضای کمیته مرکزی خدمات درمانی فدراسیون پزشکی ورزشی روز چهارشنبه با برگزاری نشستی در مورد مبلغ و چگونگی حق عضویت ورزشکاران برای برخورداری از خدمات بیمه ورزشی تصمیم گیری می کنند. همچنین نحوه صدور کارت بیمه و خدمات درمانی نیز از دیگر مباحث این جلسه است.
نظر شما