پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۳ اسفند ۱۳۸۲، ۱۴:۳۲

از سوي كوفي عنان:

كميسيونر عالي سازمان ملل در امور حقوق بشر منصوب شد

دبير كل سازمان ملل امروز "لوييس آربور" قاضي ارشد دادگاههاي كانادا و داديار سابق سازمان ملل در محاكمه جنايتكاران جنگي يوگسلاوي و رواندا را به عنوان كميسيونر عالي سازمان ملل در امور حقوق بشر منصوب كرد.

به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از مركز اطلاعات سازمان ملل متحد، پيش از اين "سرجيو ويرا دوملو" كه در حمله تروريستي تابستان گذشته در بغداد كشته شد، عهده دار اين سمت بود.
به گفته سخنگوي سازمان ملل، وي براي يك دوره 4 ساله منصوب شده و رييس دفتر حقوق بشر سازمان ملل محسوب مي شود.
"فرد اكهارد" سخنگوي سازمان ملل اعلام كرد خانم آربور از دادگاه كانادا بازنشست مي شود تا سمت جديد خود را به نحو بهتري انجام دهد.
لازم به ذكر است شوراي امنيت سازمان ملل در سال 1993 با ايجاد سمت "كميسيونرعالي حقوق بشر" خواستار بررسي دقيق تر فعاليت كشورهاي جهان در اين زمينه شد. "جوزه آيالو لوسه" وزير سابق امور خارجه اكوادور نخستين كسي بود كه اين شغل به وي سپرده شد. "مري رابينسون" رييس جمهور سابق ايرلند و "ويرا دوملو" نيز پس از وي به عنوان كميسيونر عالي به سازمان ملل خدمت كردند. اما دوملو به پيشنهاد عنان رياست هيئت سازمان ملل درعراق را نيز پذيرفت كه در اين كشور جان خود را از دست داد.

کد خبر 60998

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha