پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۴ دی ۱۳۸۶، ۱۱:۴۶

مخالفت مجلس با فوریت تبدیل قرارداد موقت کارگران و کارکنان دارای 10 سال سابقه کار به قرارداد دائمی

مخالفت مجلس با فوریت تبدیل قرارداد موقت کارگران و کارکنان دارای 10 سال سابقه کار به قرارداد دائمی

نمایندگان مجلس شورای اسلامی با دوفوریت و یک فوریت طرحی در مورد تبدیل قرارداد موقت کارگران و کارکنان دارای 10 سال سابقه کار به قرارداد دائمی مخالفت کردند.

به گزارش خبرنگار پارلمانی مهر، نمایندگان مجلس در ادامه جلسه علنی امروز به بررسی دوفوریت و یک فوریت طرح تعیین تکلیف کارگران و کارکنان قراردادی با بیش از 10 سال سابقه کار پرداختند و دوفوریت و یک فوریت آن را تصویب نکردند.

دوفوریت این طرح 76 رای موافق، 54 رای مخالف، 30 رای ممتنع از مجموع 199 رای ماخوذه را کسب کرد. همچنین یک فوریت این طرح نیز تنها 79 رای موافق و 3 رای مخالف و 15 رای ممتنع از مجموع 200 نماینده حاضر را کسب کرد.

بر اساس ماده واحده این طرح و در صورتی  این طرح به تصویب می رسید، تمامی کارگاه های مشمول قانون کار و همچنین دستگاه های مشمول قانون استخدام کشوری، لشگری و قوانین خاص موظف می شدند آن دسته از کارگران و کارکنان مشاغل که بیش از 10 سال سابقه قرارداد موقت کار مستمر یا متناوب مستقیما یا توسط پیمانکاران نیروی انسانی یا هر شکل دیگری را که دارا باشند را به قرارداد دائم تغییر وضعیت دهند.

این طرح که به امضای 114 نماینده رسیده بود، طراحان با توجه به درخواست های مکرر کارگران و کارکنان شاغل در شرکت ها و موسسات، این طرح را در جهت حمایت قانونی از کارگران و کارکنان قرارداد موقت تهیه کرده بودند که در این طرح خواستار دائمی شدن قرارداد موقت این کارگران و کارکنان شده بودند.

باهنر پس از اینکه فوریت این طرح رای منفی کسب کرد اعلام کرد که این طرح به صورت عادی اعلام وصول می شود.

کد خبر 610881

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha