پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۰:۲۶

مدیر کل آموزش و پرورش استان مرکزی‌ خبر داد؛

استقرار میز پاسخگویی امتحانات نهایی در ادارات آموزش و پرورش مرکزی

استقرار میز پاسخگویی امتحانات نهایی در ادارات آموزش و پرورش مرکزی

اراک- مدیر کل آموزش و پرورش استان مرکزی‌ از استقرار میز پاسخگویی امتحانات نهایی در ادارات آموزش و پرورش شهرستان ها و مناطق این استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، حسین مولوی اظهار کرد: دانش آموزانی که موفق به دریافت کارت ورود به جلسه نشده‌اند، از طریق مدرسه محل تحصیل خود از آدرس حوزه آزمون مطلع خواهند شد.

مدیر کل آموزش و پرورش استان مرکزی با اشاره به استقرار میز پاسخگویی امتحانات نهایی در ادارات آموزش و پرورش شهرستان‌ها و مناطق استان گفت: در صورت عدم صدور کارت ورود به آزمون، دانش آموزان تنها با ارائه شناسنامه می‌توانند در جلسه حضور یابند.

مولوی تاکید کرد: آن گروه از متقاضیان ایجاد و ترمیم سابقه تحصیلی که موفق به دریافت کارت ورود به جلسه نشده‌اند با مراجعه به ادارات آموزش و پرورش مناطق، از محل حوزه آزمون خود مطلع خواهند شد و با ارائه مدرک شناسایی معتبر و عکس دار در حوزه حاضر می‌شوند.

امتحانات نهایی پایه‌های دهم، یازدهم و دوازدهم از فردا ۳۰ اردیبهشت ماه آغاز خواهد شد.

استقرار میز پاسخگویی امتحانات نهایی در ادارات آموزش و پرورش مرکزی

کد خبر 6109595

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha