به گزارش خبرنگار مهر در شیراز، محمود رئیس زاده، ظهر امروز در مراسم تودیع و معارفه رئیس جدید سازمان فنی و حرفه ای استان فارس افزود: در این بخش سازمان فنی و حرفه ای کشور مکاتبات و هماهنگی های لازم را با وزارت علوم و شورای فرهنگ عمومی صورت داده و امیدواریم این اقدامات موجب ارتقا سطح مهارتی فارغ التحصیلان دانشگاه های کشور شود.
وی تاکید کرد: تنها سرمایه هر کشور نیروی انسانی متخصص و ماهر محسوب می شود و در این حوزه، سازمان فنی و حرفه ای، آموزشهای مهارتی را در دستور و اولیت کاری خود قرار داده است.
قائم مقام سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور با بیان اینکه استمرار آموزش های مهارتی به طور حتم نتایج مطلوبی بر جامعه خواهد داشت، تصریح کرد: باید در نظر داشت که آموزشهای مهارتی تمام شدنی نیست و با ارائه حداکثر آن می توان به تولید اشتغال در کشور نائل شد.
در ادامه مراسم، رئیس جدید آموزش فنی و حرفه ای استان فارس نیز عنوان کرد: با توجه به نگرش و سیاستهای جدید سازمان به بحث آموزش های فنی و حرفه ای، کار سنگین نرم افزاری را در پیش رو داریم که باید با همکاری و تعامل های لازم به اهداف ترسیم شده دست یابیم.
مرتضی مبرایی ضمن تاکید بر لزوم توجه به بعد تعلیم نیروی انسانی بیان داشت: اگر بتوانیم با برنامه ریزی مناسب در بخش تربیت نیروی انسانی ماهر اقدام کنیم بی شک در آینده در خصوص فقدان و یا کمبود نیروی ماهر دغدغه ای نخواهیم داشت.
وی خاطرنشان کرد: دسترسی به این اهداف بر پایه تعامل، همکاری همه بخش ها و برنامه ریزی مناسب امکان پذیر خواهد بود.
در این مراسم مرتضی مبرایی به عنوان رئیس جدید آموزش فنی و حرفه ای فارس معرفی و از زحمات ناصر شمس تقدیر شد.
نظر شما