به گزارش خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر ، آيت الله هاشمي رفسنجاني در دومين گردهمايي مديران سازمان ايرانگردي كه صبح امروز برگزار شد ، گفت: سهم عمده درآمدهاي بسياري از كشورهاي دنيا از طريق توريست است و آنها اين صنعت را به دانش تبديل كرده ند.
وي افزود: مديران هر استان بايد ظرفيتها و جاذبه هاي گردشگري موجود در استانهاي خود را شناسايي ، احيا و معرفي كنند و به منظور سرمايه گذاري در ايجاد اشتغال بيشترجوانان و سازندگي كشور به توسعه صنعت توريسم بپردازند.
وي با اشاره به اينكه سرمايه گذاري ملي ما در زمينه توريسم مورد غفلت واقع شده ، اظهار داشت: همچنانچه رهبر معظم انقلاب توصيه فرمودند ميراث فرهنگي و گردشگري مي تواند از درآمدهاي نفتي كشور جلو بزند و اين يك واقعيت است.
رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام، ايران را يكي از تمدنهاي بزرگ و قديم دنيا معرفي كرد و افزود: ايران كشوري است كه توانست ابعاد معنوي تمدن و بسياري از افتخارات تاريخي خود را حفظ كند.
وي صنعت گردشگري در ايران را حائز اهميت دانست و تصريح كرد: چنانچه تسهيلات لازم براي توريست هاي خارجي فراهم شود ، صنعت گردشگري در ايران تقويت خواهد شد.
وي افزود: صنعت گردشگري منحصر به سازمان ايرانگردي نيست و ساير دستگاهها از جمله وزارت هاي راه ، كشاورزي ، نيرو و ارشاد بايد دراين زمينه هماهنگ و همكاريهاي لازم را انجام دهند.
هاشمي رفسنجاني كوير ، مراتع و شكارگاه، ميراث فرهنگي و غيره را از جاذبه هاي توريستي ايران بر شمرد و گفت: بسياري از كشورهاي عربي تمايل زيادي براي سفر به ايران را دارند و ما بايد شرايط لازم مانند ايجاد مهمانسراهاي ارزان ، هتل هاي بين راهي و غيره فراهم كنيم و در صورت برنامه ريزي مسئولان و شناخت اولويت ها و راهكارهاي لازم و سرمايه گذاري توسط بخش خصوصي ، مي توانيم سالانه شاهد حضور 8 ميليون توريست در ايران باشيم.
وي ادامه داد: بيش از 90 درصد ايرانيان مقيم خارج علاقه زيادي براي سفر به ايران را دارند و بايد مقررات اداري را براي سفر اين دسته از افراد فراهم كنيم.
نظر شما