پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۴ خرداد ۱۴۰۳، ۱۴:۲۲

با هدف برگزاری برنامه‌های اوقات فراغت دانش‌آموزی؛

بیش از ۲ هزار پایگاه تابستانه در اصفهان راه‌اندازی می‌شود

بیش از ۲ هزار پایگاه تابستانه در اصفهان راه‌اندازی می‌شود

اصفهان- معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش اصفهان گفت: امسال برای اجرای برنامه‌های اوقات فراغت دانش‌آموزان تلاش می‌کنیم ۲ هزار پایگاه‌های تابستانه در سراسر استان راه‌اندازی شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی نم‌نبات، در جلسه ستاد تابستانی فعالیت‌های اوقات فراغت دانش‌آموزان اظهار داشت: برنامه‌های اوقات فراغت امسال با شعار تربیت بدون توقف و با رویکرد مدرسه‌محوری اجرا خواهد شد.

وی افزود: غنی‌سازی اوقات فراغت دانش‌آموزان در راستای رشد همه‌جانبه شخصیت آن‌ها، پاسخ به نیازهای علمی، تربیتی و مهارتی دانش‌آموزان، ارتقا سطح دانش و بینش آن‌ها، تقویت روحیه خودباوری و مسوولیت‌پذیری، تأمین سلامت جسمانی و روانی و استمرار فعالیت‌های تربیتی سال تحصیلی در طول تابستان از جمله اهداف برنامه‌های اوقات فراغت است.

نم‌نبات با تشریح سیاست‌های راهبردی فعالیت‌های تابستانی اذعان کرد: فعال‌سازی و استفاده حداکثری از مدارس، استفاده از ظرفیت تشکل‌های مردم نهاد، توجه به برنامه‌های نخبگانی دانش‌آموزان، توجه به فعالیت‌های اجتماعی و گروهی محله‌محور از جمله سیاست‌های در نظر گرفته شده است.

معاون پرورشی و فرهنگی اداره‌کل آموزش و پرورش استان اصفهان با تأکید بر اهمیت استفاده از ظرفیت تشکل‌های دانش‌آموزی در برنامه‌های تابستانه امسال، ابراز داشت: برنامه‌های اوقات فراغت در تابستان پیش‌رو به صورت دانش‌آموز محور طراحی شده است تا پاسخگوی نیاز آن‌ها باشد.

وی ادامه داد: برگزاری اردوهای یک روزه دانش‌آموزی، برگزاری اردوی راهیان نور به مناطق عملیاتی غرب و شمال غرب، پیاده‌روی و برپایی موکب اربعین و رویداد عمومی و همگانی هفت در هفت از جمله برنامه‌های در نظر گرفته شده است.

نم‌نبات با تشریح برنامه هفت در هفت ادامه داد: این برنامه در هفت پنجشنبه تابستان با محوریت جشن عمومی ولایت، جشن عمومی امامت، حجاب و عفاف، آئین‌های حسینی، شهدای مدافع حرم و پیاده‌روی همگانی خواهد بود و به صورت هماهنگ در سراسر کشور برگزار می‌شود.

معاون پرورشی و فرهنگی اداره‌کل آموزش و پرورش استان اصفهان تصریح کرد: در طول تابستان ۱۴۰۲، بیش از ۱۵۰۰ پایگاه تابستانه آموزش و پرورش در استان فعالیت می‌کردند و بالغ بر ۴۳ درصد دانش‌آموزان در برنامه‌های مختلف شرکت داشتند که امسال درصددیم تعداد پایگاه‌های تابستانه را به ۲ هزار عدد برسانیم.

وی خاطرنشان کرد: آموزش و پرورش برای اجرای برنامه‌های اوقات فراغت تابستانه، آمادگی همکاری با تمام تشکل‌های مردم‌نهاد دارای مجوز از سازمان تبلیغات اسلامی، فرهنگ و ارشاد اسلامی یا سپاه پاسداران را دارد و در تلاشیم تا از تمام ظرفیت‌ها به این منظور استفاده کنیم.

کد خبر 6126731

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha