پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۱ دی ۱۳۸۶، ۱۵:۳۳

میزان افزایش حقوق اعضای هیئت علمی هنوز مشخص نشده است

میزان افزایش حقوق اعضای هیئت علمی هنوز مشخص نشده است

مدیر کل روابط عمومی وزارت علوم گفت: افزایش حقوق اعضای هیئت علمی که چندی پیش در رسانه ها مطرح شده بود، صحت ندارد و هرگونه افزایش رقم حقوق منوط به بودجه کل کشور در هر سال است.

دکتر هاشم دادشپور در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این خبر افزود : افزایش 6/13 درصدی حقوق اعضای هیئت علمی که چندی پیش منتشر شد، مربوط به سال گذشته بوده و جای تاسف است که در این مقطع زمانی از طرف رسانه ها به آن پرداخته شده است.

چندی پیش خبرگزاری مهر در گزارشی در 16 آذر ماه با اشاره به سخنرانی دکتر محمد زاهدی در دانشگاه ایلام همزمان با سفر هیئت دولت به این استان از افزایش 6/13 حقوق اعضای هیئت علمی در صورت افزایش ساعات موظفی خبر داده بود که مدیر کل روابط عمومی وزارت علوم تاکید می کند این افزایش حقوق مربوط به گذشته بوده و و ارتباطی با حقوق اعضای هیئت علمی در سالهای 86 و 87 ندارد.

کد خبر 614429

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha