پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۴ دی ۱۳۸۶، ۱۵:۴۴

حوادث اخیر کشور پاکستان از سوی استکبار طراحی شده است

زنجان - خبرگزاری مهر: نماینده ولی فقیه وامام جمعه زنجان با اشاره به حوادث اخیر کشور پاکستان، این حوادث را فرآیندی طراحی شده از سوی استکبار برای تسلط بر کشورهای منطقه دانست.

به گزارش خبرنگار مهر در زنجان، حجت الاسلام محمد تقی و اعظی در خطبه های نماز جمعه این هفته شهر زنجان گفت: استکبار با ترفندهای مختلف سعی در تضعیت بنیادهای استقلال کشورهای جهان دارد.

وی ترور و کشتار شخصیت های برجسته و همچنین مردم کشورهای هدف استکبار را مهمترین برنامه دولتهای استکباری در راستای تحقق اهداف شوم خود در آن کشورها عنوان کرد و افزود: ایجاد نا آرامی و ترور تنها در کشور پاکستان نبوده وسایر کشورها نیز در مقاطع مختلف به آن دچار شده اند.

حجت الاسلام واعظی به راه انداختن انقلاب های مخملی را نمونه دیگری از توطئه های دولتهای استکباری در کشورهای مستقل جهان دانست و یاد آورشد: آنچه دکترین غرب در تلاش است با استفاده از آن به برسد تحت سلطه قرار دادن دولتهای مستقل جهان است که با توجه به وضعیت موقعیت کشورها در قالب انقلاب های رنگین و نرم یا انقلاب های خونین صورت می گیرد.

امام جمعه زنجان با عنوان این که تاریخ 30 ساله انقلاب اسلامی ایران مملو از توطئه ها و خون ریزیهای استکبار جهانی است، به علل عدم تحقق برنامه های غرب در قبال ایران اشاره و تاکید کرد: ولایت فقیه و تبعیت ملت از آن همواره به عنوان یک اصل مهم در مقابله با توطئه های غرب بوده است.

حجت الاسلام واعظی استقبال با شکوه مردم یزد از مقام معظم رهبری را یاد آورشد و گفت: ملت ایران همواره در عرصه های مختلف حساس نظام ثابت کرده که با تاسی از ولایت فقیه در مقابله با ترفندهای و توطئه های روز افزون استکبار جهانی ایستاده است.

وی وجه تمایز ملت ایران را با سایر ملت های جهان در مقابله با نفوذ استکبار را در ولایت مداری مملت ایران دانست و ادامه داد: ایران را اهل بیت نگه داشته و امروز مقام معظم رهبری جلوه تمام عیار اهل بیت است .

عضو خبرگان رهبری وجود برخی نگرش های مخالفت وجود ولایت فقیه در کشور را نشان از استیصلال و درماندگی آنان در مقابل عظمت و بزرگی شعاع نفوذ ولایت فقیه در جامعه دانست و ادامه داد: امروز مردم عطر محمدی را از ولایت فقیه استثمام می کنند و این امر موجب یکپارچگی ، اتحاد و تمامیت ارضی ایران شده و کسانی که مخالف رهبری هستند مخالف تمامیت ارضی ایران اسلامی هستند.

حجت الاسلام واعظی همچنین با اشاره به در پیش بودن انتخابات مجلس هشتم گفت: بدون تردید همه آحاد جامعه باید در انتخابات حضور حداکثری داشته و اصلح ترین افراد را به مجلس بفرسند.

وی انتخابات را یک امر اساسی در نظام جمهوری اسلامی ایران عنوان کرد و یاد آورشد: ملت ایران در طول تاریخ 30 ساله نظام جمهوری اسلامی ایران با برگزاری انتخابات پرشکوه وسالم به عنوان کشوری نمونه برای ملتهای جهان مطرح بوده است.

امام جمعه زنجان همچنین به فرا رسیده دهه محرم اشاره کرد و با بی نظیر توصیف نمودن اجتماع بزرگ عاشقان اباعبدالله حسین در دسته های عزدارای حسینه اعظم و زینبیه شهر زنچان، گفت: مردم زنجان با پیشینه غنی ارادات خود به اهل بیت همواره در ایام دهه محرم جلوه های خاص در عزدارداریها نشان می دهند. 

واعظی  پرهیز از خرافه و اغراق در عزداریها را خواستارشد و ادامه داد: استکبار همواره کوشیده در مسیر برگزارعزداریهای عبدالله (ع) با وارد نمودن خرافه وایجاد بدعت، اصل و مسیر برگزاری مراسمات عزداری ماه محرم را به انحراف بکشاند.

کد خبر 615885

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha