علی خانمحمدی در گفتگو با خبرنگار مهر در ارومیه افزود: بافت فرسوده 9 شهر باقیمانده نیز تا پایان امسال مشخص و بناها و واحدهای مسکونی در این بافت ها به منظور دست یابی به توسعه پایدار و بهبود محیط زندگی با حفظ ترکیب های معماری اسلامی و ایرانی بهینه سازی خواهد شد.
وی با بیان اینکه به طور میانگین 10 درصد از بافت های مسکونی شهرهای استان را بافت های فرسوده تشکیل می دهد، اظهار داشت: احیاء بافتهای نامناسب شهری، ساماندهی بافت های حاشیه ای، ایمن سازی و مقاوم سازی ساختمان ها به منظور کاهش خسارت انسانی از جمله مهمترین سیاست های دولت برای هویت بخشی به سیمای شهرهاست.
خانمحمدی همچنین با اشاره به اینکه سهم آذربایجان غربی در تامین زمین برای قشرهای مختلف مردم در قالب تبصره 6 بودجه، 60 هزار قطعه است، یادآور شد: از این میزان تاکنون قرارداد خرید نزدیک به 40 هزار قطعه زمین منعقد شده و بقیه نیز تا پایان سال تامین می شود.
وی خاطرنشان کرد: در آذربایجان غربی باید بیش از 10 هزار واحد مسکن در قالب اجاره 99 ساله برای افراد کم درآمد ساخته شود که برای ساخت سه هزار واحد قرار داد منعقد شده است.
خانمحمدی سهم آذربایجان غربی برای ساخت مسکن در اجرای تبصره 6 قانون بودجه را 54 هزار و 300 واحد اعلام کرد و بیان داشت: از این میزان 11 هزار واحد مربوط به روستاهاست و از سهمیه شهرها نیز تاکنون برای ساخت بیش از 24 هزار واحد پروانه ساخت صادر شده است.
نظر شما