پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۱۰

فرماندار پارس‌‎آباد:

مزارع و باغات پارس ‌‎آباد از ملخ مراکشی خسارتی ندیدند

مزارع و باغات پارس ‌‎آباد از ملخ مراکشی خسارتی ندیدند

پارس ‎آباد- فرماندار شهرستان پارس‎آباد گفت: با مبارزه به موقع و مداوم مزارع و باغات شهرستان پارس‌‎آباد خسارتی از محل ورود ملخ مراکشی و ایتالیایی ندیدند.

به گزارش خبرنگار مهر، جابر جهان‎‌بین عصر چهارشنبه در بازدید از مزارع شهرستان پارس‎‌آباد، اظهار کرد: عملیات مبارزه با ملخ مراکشی و ایتالیایی از ۱۴ اردیبهشت ماه با همکاری خود کشاورزان در مزارع و باغات شروع شده و همچنان در نوبت صبح و عصر این مبارزه بیولوژیکی ادامه دارد.

وی تصریح کرد: با توجه به شناسایی کانون اصلی زاد و ولد و گسترش ملخ مراکشی و ایتالیایی، عملیات کنترل و ریشه‎‌کنی این آفت در دستور کار قرار گرفته تا با استفاده از دستگاه‌های مدرن سمپاشی بتوانیم عملیات مقابله و کاهش تهدیدها را در این حوزه شاهد باشیم.

فرماندار شهرستان پارس‎‌آباد گفت: از ۲۰۰ هزار هکتار اراضی زراعی و باغی که در معرض آسیب ملخ مراکشی و ایتالیایی بودند در ۲۰ هزار هکتار مبارزه میدانی آغاز شده تا شاهد کنترل این آفت باشیم.

جهان‎بین افزود: برای سمپاشی مزارع از نیمه اردیبهشت ماه تاکنون با استفاده از پنج دستگاه سمپاش، عملیات گسترده‌ای سمپاشی به انجام رسیده و در بیش از ۶ هزار هکتار مبارزه با ملخ مراکشی به انجام رسیده است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: در کنار مقابله و مبارزه شیمیایی، سعی شده تا از وارد آمدن خسارت به جمعیت دامی جلوگیری شده و در صورت مشاهده حشرات مفید، راهکار مقابله با ملخ مراکشی استفاده از طعمه بوده که این امر نیز به انجام رسیده است.

فرماندار شهرستان پارس‌‎آباد اضافه کرد: جهاد کشاورزی با همکاری زارعان و باغداران سعی دارد تا این روند کنترلی را انجام داده و مانع از گسترش تلفات و خسارت‌ها در این بخش شود.

کد خبر 6175853

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha