پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۰ دی ۱۳۸۶، ۱۱:۴۳

القا مسائل انحرافی و خرافی عزاداریهای ماه محرم را تهدید می کند

زنجان - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان تبلیغات اسلامی استان زنجان گفت: امروز آنچه نهضت عاشورا و قیام امام حسین(ع) را تهدید می کند، القا برخی مسائل انحرافی در این واقعه بزرگ است.

به گزارش خبرنگار مهر در زنجان، حجت‌ الاسلام علی دشتکی، صبح امروز در دیدار مداحان استان با امام جمعه زنجان در محل دفتر وی افزود: ورود برخی خرافات و بدعتها در مراسم عزداریهای امام حسین (ع) باعث ایجاد بعضی شبهات در افراد ناآگاه و امی در فلسفه قیام عاشورا شده است.

وی با تاکید بر اینکه تفرقه ‌افکنی در بین مسلمانان دستور جدی دشمنان اسلام ‌است که ‌با استفاده از ابزارهای مختلف به این مهم دامن می‌زنند ادامه داد: همچنین دشمن در تلاش ایجاد اختلاف بین روحانیون و مداحان است که باید هر دو گروه در این زمینه هوشیار باشند.

دشتکی با بیان اینکه مداحان به عنوان افرادی تاثیر گذار، نقش مهمی در توسعه و اشاعه  فرهنگ عاشورا دارند افزود: دشمنان با پی بردن به این جایگاه و نقش خطیر این قشر سعی در وارد نمودن خرافات و بدعتها در مداحی ها دارند که باید با برنامه ریزی دقیق و منسجم، فرآینده مطلوب در برگزاری عزاداریها اجرا شود.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی استان زنجان همچنین انقلاب اسلامی ایران را میوه شیرین عاشورا دانست و یادآور شد: امام راحل نیز با تاسی از امام حسین(ع) و حرکت در مسیر آرمانهای اسلامی توانست بر رژیم طاغوت غلبه کند و جریان اسلامی را دوباره در جهان احیا کند.

دشتکی ترویج عمل امر به معروف و نهی ازمنکر را مهمترین علت قیام امام حسین(ع) عنوان کرد و بیان داشت: ما نیز به عنوان پیروان آن حضرت باید برای پررنگ شدن این فریضه الهی در جامعه تلاش کنیم.

وی همچنین با بیان اینکه با آغاز ماه محرم ‌الحرام یک هزار و 200 مبلغ دینی، مذهبی و فرهنگی به نقاط مختلف استان اعزام خواهند شد افزود: این افراد از اول تا 15 محرم، اهداف و ابعاد قیام سالار شهیدان حضرت امام حسین (ع) را برای مردم تبین خواهند کرد.

دشتکی ‪ خاطرنشان کرد: 600‬نفر از روحانیون اعزامی از حوزه علمیه قم و بقیه از حوزه علمیه زنجان هستند.

رئیس سازمان تبلیغات ‌اسلامی استان زنجان گفت: جهت ارتقای کیفیت جلسات وعظ و خطابه در ماه محرم، جلسات توجیهی، کارگاه آموزش روانشناسی، مهارت برقراری ارتباط با مخاطبین، برگزار و جزوات آموزشی در اختیار وعاظ قرار خواهد گرفت.

حجت ‌الاسلام دشتکی افزود: مبلغین اعزامی، در خصوص لزوم انجام فریضه‌  امر به‌ معروف و نهی‌ از منکر، فلسفه‌  قیام عاشورا و نهضت امام راحل، حکومت دینی، پاسخ به‌ شبهات اعتقادی و مسایل جوانان و فریضه نماز با مردم سخن خواهند گفت.

کد خبر 618792

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha