محسن صفایی فراهانی با بیان این مطلب به خبرنگارمهرافزود : این برای نخستین بار بود که انتخاب رئیس فدراسیون فوتبال به شکل انتصابی صورت نمی گرفت و مجمع فوتبال درقالب اساسنامه جدید نسبت به سرنوشت خود تصمیم می گرفت که باید آن را نقطه شروعی برای حاکمیت خرد جمعی در فوتبال کشور و موج تازه ای درجهت مشارکت و بهره گیری ازحداکثر توان و پتانسیل فکری فوتبال درجهت دستیابی به افق های تازه تلقی کرد.
صفایی فراهانی تاکید کرد : از حالا به بعد باید نسبت به گذشته دیواربلندی کشید و تمامی مسائلی که پیش از این درخصوص انتخابات اتفاق افتاد را فراموش کرد و تنها به فکر آینده و استفاده بهینه از ظرفیت ها و توانمندی های فوتبال کشور درجهت رشد و توسعه همه جانبه بود .
وی با بیان اینکه انتخابات فدراسیون فوتبال یکی از بی نقص ترین انتخابات دربین کشورهای عضو فیفا بود، اظهار داشت : بنده درکمیته انتقالی موظف بودم تا با نظارت کامل بر روند انتخابات مراقب باشم تا حقی از نامزدی ضایع نشود که کشیده شدن انتخابات به دور دوم در برخی از پست ها نشان می دهد هیچگونه پنهان کاری دراین زمینه صورت نگرفت .علاوه براین انتخاب 6 ناظر از بین اعضای مجمع و حضورناظران فیفا و AFC باعث شد، انتخابات دربالاترین سطح و به بهترین شکل برگزارشود بطوری که نمایندگان فیفا خواستارنسخه ای از فیلم برگزاری مجمع به عنوان الگویی عملی برای برگزاری مجامع در سایرکشورهای عضو شدند.
رئیس کمیته انتقالی فدراسیون فوتبال پیرامون ترکیب هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال گفت: در فوتبال ایران کمترکار گروهی و تیمی سابقه داشته و این نخستین تجربه فوتبال ما در اتخاذ تصمیمات گروهی محسوب می شود و امیدوارم اعضای جدید هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال با درایت ، سعه صدر، تعامل ، بالا بردن توانایی های اطلاعاتی، تحمل نظرات مخالف و احترام به تصمیمات تیمی زمینه پیشرفت فوتبال کشور در ابعاد مختلف را فراهم کنند .
صفایی فراهانی اضافه کرد: حضور 7عضو از جمع 9 عضوهیئت رئیسه فدراسیون فوتبال که به عنوان نمایندگان باشگاهها و روسای هیئت ها بطورمستقیم درگیرمسائل فوتبال هستند و با مشکلات آن از نزدیک آشنایی دارند، فرصت مناسبی را فراهم کرده تا فوتبال درجهت رفع موانع و محدودیت هایی که رشد آن را کند کرده است ، گام بردارد و به اعتقاد من این بزرگترین آزمایش مرکزتصمیم گیری فوتبال کشور است تا با برنامه ریزی مناسب و بهره گیری از تمام پتانسیل موجود درجهت قرار دادن فوتبال درمسیر واقعی پیشرفت حرکت کند .
وی درخصوص اولویت کاری فدراسیون جدید تصریح کرد : فدراسیون آینده با مجموعه ای از فعالیت ها روبروست که باید برای هر بخش برنامه مستقل و قابل اجرا را طراحی کند . فعال شدن آکادمی فوتبال و تربیت نیروی انسانی درتمامی بخش های مدیریتی از جمله بخش هایی است که فوتبال ما با کمبودهای اساسی در آن روبرو است . علاوه بر این توجه به تیم های ملی رده های پایه ، گسترش فوتبال بانوان، بسترسازی برای توسعه فوتسال درسنین مختلف ، توجه به باشگاهها و تلاش در جهت حرفه ای شدن آنها و حمایت از مناطق فوتبال خیز کشور از جمله اولویت هایی است که می تواند با یک برنامه ریزی 10 ساله فوتبال ما را در آسیا به سطح قابل قبولی از رشد و توسعه برساند .
رئیس کمیته انتقالی فدراسیون فوتبال درپاسخ به اظهارات علی کفاشیان رئیس جدید فدراسیون فوتبال که در جلسه مجمع عنوان کرد "اساسنامه جدید فدراسیون فوتبال با اشکالاتی روبروست و نیاز به بازنگری دارد " ، اظهارداشت : به اعتقاد من اساسنامه فعلی فدراسیون فوتبال با کمبود خاصی روبرو نیست و مطابق استانداردهای فیفا تدوین شده است. البته اساسنامه نظیر قانون اساسی هر کشور تلقی می شود و فدراسیون جدید این پتانسیل را دارد که بهبود و ترقی مفاد آن را متناسب با مقتضیات فوتبال کشور فراهم کند و زمینه ساز مشارکت و حضوراهالی فوتبال درتصمیم گیری ها شود.
نظر شما