پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

افزایش استقرار نظامیان لیبی در مرزهای این کشور

افزایش استقرار نظامیان لیبی در مرزهای این کشور

ارتش لیبی در واکنش به بی ثباتی درکشورهای همسایه، میزان نیروهای نظامی مرزی خود را افزایش داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، با ادامه بی ثباتی در منطقه، ارتش لیبی حضور نیروهای نظامی خود در مرزها را تقویت کرد.

«احمد المسمری» سخنگوی ارتش لیبی روز یکشنبه اعلام کرد که ارتش در شرق لیبی نیروهای خود را در مرز این کشور با مالی، نیجر و چاد تقویت کرده است. این اقدام همزمان با بی ثباتی فزاینده در این کشورها صورت گرفت.

سخنگوی ارتش لیبی گفت: فرماندهی ارتش، نظامیان قابل توجهی را برای تقویت و پشتیبانی از نیروهای گروه مرزی در جنوب غربی لیبی به منطقه ارسال کرده است.

این مقام ارتش لیبی گفت که چنین اقداماتی به منظور تضمین امنیت در سراسر مرزها و مقابله با وضعت ناشی ازبی ثباتی در کشورهای همسایه انجام شده است.

کد خبر 6192846

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha