پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۴ دی ۱۳۸۶، ۹:۵۹

شبکه قرآن "با کاروان عاشورایی" همراه می‌شود

برنامه "با کاروان عاشورایی" در هفت قسمت از هفتم تا چهاردهم ماه محرم به کارگردانی سعید محمودی از شبکه قرآن سیما پخش می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر،  این برنامه ساعت 15:15 روی آنتن شبکه قرآن می‌رود و شامل آیتم‌هایی چون معرفی کتاب شاعران عاشورایی مؤخرین، نقد اشعار توسط کارشناسان و شعرخوانی شعرای معاصر خواهد بود.

در این برنامه آثار شاعرانی همانند صغیر اصفهانی، فواد کرمانی، آیت‌الله کمپانی، ساعد بروجردی، نیر تبریزی، شهریار و عمان سامانی نقد و بررسی می‌شود. حمید سبزواری، مشفق کاشانی، علی معلم، حسین اسرافیلی، علی اسلامی و مهدی ریاضی کارشناسان این برنامه هستند.

ـ مجموعه نمایشی"حدیث یاران" که به معرفی یاران و اصحاب حضرت امام حسین (ع) می‌پردازد از اول تا سیزدهم محرم ساعت 19 از شبکه قرآن سیما پخش می‌شود. علاوه بر آن زیارت وارث هم هر روز ساعت 21:10 در ایام محرم از این شبکه پخش می‌شود.

ـ مجموعه نمایشی"خونبارش" به مناسبت ایام محرم از اول تا 13 محرم از شبکه قرآن پخش می‌شود. این مجموعه درباره جوانی به نام صادق دانشجو رشته علوم قرآنی است که تصمیم دارد پایان‌نامه‌اش را به موضوع خطبه‌های امام حسین (ع) در مسیر مدینه تا کربلا به انجام برساند. این برنامه به کارگردانی سیدوحید ترحمی‌مقدم تهیه شده است.

ـ شرح و تفسیر خطبه‌های حضرت زینب و امام سجاد (تصنیف نی) از یازدهم تا پانزدهم محرم به تهیه‌کنندگی فرزاد محلوجی از شبکه قرآن روی آنتن می‌رود. برنامه "امام حسین (ع) از منظر اهل سنت" از اول تا سیزدهم محرم با ساختار میزگرد با حضور اندیشمندان و علما اهل سنت درباره جایگاه و فضایل این امام همام از شبکه قرآن پخش می‌شود.

ـ برنامه "ماه آفتاب" در 13 قسمت 30 دقیقه‌ای از اول تا سیزدهم محرم با موضوع آداب عزاداری، اثرات اقامه عزای سیدالشهدا علیه السلام در زندگی فردی و اجتماعی از شبکه قرآن سیما پخش می‌شود. برنامه "مقتل‌خوانی آیت‌الله حکیم" ویژه روز عاشورا به تهیه‌کنندگی امید حدادنسب از شبکه قرآن سیما روی آنتن می‌رود.

ـ برنامه "کتاب‌شناسی نهضت عاشورا" از تولیدات گروه معارف شبکه قرآن سیما از اول تا سیزدهم محرم از این شبکه پخش می‌شود. این برنامه به معرفی کتاب‌هایی در جهت آشنایی بیشتر مخاطبان با امام حسین (ع) و قیام نهضت عاشورا به زبان‌های امروزی می‌پردازد.

ـ برنامه "احیاگر تفکر دینی" از اول تا دهم محرم از شبکه قرآن سیما پخش می‌شود. برنامه سخنرانی آیت‌الله جوادی آملی درباره سالار شهیدان حسین بن علی (ع) ساعت یک بامداد در ایام محرم از شبکه قرآن سیما پخش می‌شود.

ـ برنامه "آداب عزاداری" در 12 قسمت 14 دقیقه ای در ایام محرم از شبکه قرآن سیما روی آنتن می‌رود. این برنامه در قالب کارشناسی به توصیه‌های مقام معظم رهبری، مراجع عظام و علما شیعه در خصوص مداحی و ستایشگری اهل بیت (ع) و ارائه درست و ذکر مطالب صحیح می‌پردازد.

کد خبر 620848

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha