محمدرضا کفاشی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: در 9 ماهه سالجاری 36 هزار و 252 تن از محصولات تولیدی و صنعتی و کشاورزی استان خراسان شمالی به این کشورها که شامل کشورهای حوزه خلیج فارس، آسیای میانه ، اروپایی و هند و پاکستان و ترکیه بوده صادر شده است.
وی افزود: ارزش دلاری محصولات صادر شده استان خراسان شمالی در 9 ماهه گذشته به خارج از کشور بالغ بر 43 میلیون و 250 هزار دلار بوده است.
کفاشی خاطرنشان کرد: محصولات صادراتی استان خراسان شمالی از لحاظ ارزش دلاری به نسبت مشابه سال گذشته 105 درصد رشد داشته است که این نشان از توان صادراتی استان دارد.
رئیس سازمان بازرگانی استان خراسان شمالی عنوان کرد: محصولات صادراتی استان خراسان شمالی که شامل محصولات شیمایی، کریستال ملامین، مواد غذایی و کشاورزی بوده از لحاظ وزنی نیز نسبت به سال 85 حدود 80 درصد افزایش داشته است.
وی پیش بینی کرد تا پایان سالجاری ارزش دلاری صادرات محصولات تولیدی و صنعتی و کشاورزی خراسان شمالی به کشورهای خارجی به بالغ بر 50 میلیون دلار برسد.
نظر شما