پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱ بهمن ۱۳۸۶، ۱۱:۰۳

سخنگوی وزارت خارجه (اجمالی):

زمان مذاکره ایران و آمریکا هنوز قطعی نشده است/ استعفای متکی صحت ندارد

زمان مذاکره ایران و آمریکا هنوز قطعی نشده است/ استعفای متکی صحت ندارد

سخنگوی وزارت خارجه درباره دور چهارم گفتگوهای ایران و آمریکا گفت: زمان این مذاکرات هنوز قطعی نشده است. وی درباره سفر احمدی نژاد به عراق هم همین پاسخ را داد .

به گزارش خبرنگارمهر، سید محمد علی حسینی در ابتدای نشست هفتگی خود با خبرنگاران داخلی و خارجی با اشاره به اوضاع فاجعه بار غزه و بسته شدن تمامی راه های منتهی به این شهر، گفت: اوضاع غزه نتیجه کنفرانس پاییزی آناپولیس است، از کشورهای منطقه و سازمان های بین المللی می خواهیم که فکری به حال مردم غزه و اوضاع فاجعه بار آن بکنند.

سخنگوی وزارت خارجه در مورد دور چهارم گفتگوهای ایران و آمریکا گفت: هر وقت زمان دقیق آن قطعی شود اعلام می کنیم.

وی در پاسخ به سئوالی در خصوص سفر احمدی نژاد به عراق، همین پاسخ را داد و گفت: هنوز تاریخ و زمان مشخصی در نظر گرفته نشده است.

حسینی با رد شایعات مربوط به درگیری های اداری و اختلاف در وزارت خارجه، گفت: از اصحاب رسانه درخواست می کنیم به دلیل جایگاه حساس وزارت خارجه در مسائل ریز اداری وزارت خارجه دخالت نکنند.

سخنگوی وزارت خارجه تصریح کرد: مسئله استعفای متکی به هیچ وجه صحت ندارد.

وی گفت: ایران آماده میزبانی کشورهای اسلامی در خصوص مسائل غزه است و هر محلی که این سازمان با رایزنی به آن برسند در بهترین سطح شرکت خواهیم کرد.

حسینی در پاسخ به سئوالی درباره توسعه روابط با لیبی نیز گفت: روابط ما با لیبی رو به توسعه است، توسعه روابط با لیبی مانع از سرگیری پرونده امام موسی صدر نیست.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی با اشاره به روند عادی سازی روابط ایران و مصر نیز گفت: رایزنی ها در این خصوص ادامه دارد و اختلافات ما قابل حل است ولی آمریکایی ها دائما تلاش می کنند از همگرایی کشورهای منطقه جلوگیری کنند.

وی در خصوص موضع رسمی جمهوری اسلامی ایران در مورد تعیین سرنوشت منابع نفتی کرکوک هم گفت: این موضوع موضوعی داخلی است و به ملت و دولت عراق مربوط می شود.

حسینی با رد اخباری که پیرامون پیوستن بانک های بحرین به تحریم های اتخاذ شده علیه کشورمان، گفت: مدیر اجرایی همان بانک بحرینی این خبرها را تکذیب کرده بود.

سخنگوی وزارت خارجه با اشاره به مشکل ایجاد شده در صدور گاز از ترکمنستان به ایران، گفت: در تلاشیم قبل از آنکه وارد مرحله حقوقی بشویم مشکل را حل کنیم و تلاش های مشترک وزارت نفت و خارجه در این راستا ادامه دارد.

اخبار تکمیلی متعاقبا ارسال خواهد شد.

کد خبر 624456

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha