پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۱ مهر ۱۴۰۳، ۱۴:۳۵

رئیس مرکز تحقیقات و تعلیمات وزارت کار:

دانشگاه ملی مهارت بازوی ارزشمند آموزشی کشور است

دانشگاه ملی مهارت بازوی ارزشمند آموزشی کشور است

رئیس مرکز تحقیقات، تعلیمات، حفاظت فنی و بهداشت کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: دانشگاه ملی مهارت، بازوی ارزشمند آموزشی و اجرایی علوم فنی و مهندسی در کشور است.

به گزارش خبرگزاری مهر، حبیب الله جلیلی، رئیس مرکز تحقیقات، تعلیمات، حفاظت فنی و بهداشت کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در نشست با رئیس و اعضای هیئت علمی دانشگاه ملی مهارت، گفت: یکی از اقدامات ارزشمند در فرآیند جذب و آموزش دانشجو در دانشگاه ملی مهارت توجه ویژه به موضوع آموزش کارگاهی و اجرایی است.

وی افزود: این موضوع باعث شده که فارغ‌التحصیلان این دانشگاه در فضای بازار، جایگاه خود را پیدا کنند و نقش خود را به خوبی دریابند.

جلیلی با توجه به فصول مشترک کاری و سازمانی مرکز تحقیقات، تعلیمات، حفاظت فنی و بهداشت کار و دانشگاه ملی مهارت، خواستار پیگیری شرح وظایف و نقاط اشتراک هر دو مجموعه در کمیته تخصصی شد.

در این نشست مقرر شد برنامه‌های قابل اجرا و مشترک دانشگاه ملی مهارت و مرکز تحقیقات، تعلیمات، حفاظت فنی و بهداشت کار، حداکثر در مدت یک ماه جمع بندی و برای تصمیم‌گیری در فرآیند اجرا قرار گیرد.

کد خبر 6244696

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha