به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از پایگاه خبری فوتبال آسیا، بعد از 9 روز تمرین با 31 بازیکن در کمپ ایبوسوکی، مربی جدید تیم ژاپن تاکشی اوکادا نام 25 بازیکن نهایی خود که در بین آنها اسامی بازیکنان کلیدی در جام ملت های آسیا 2007 نیز دیده می شود را برای بازی دوستانه مقابل شیلی و بوسنی و هرزگوین اعلام کرد.
نائوهیرو تاکاهارا که به تازگی از فرانکفورت به اوراوا ردز آمده، یاسوهیتو اندو، یوکی آبه و کیتا سوزوکی از نام های اصلی فهرست جدید اوکادا هستند.
او در این باره گفت : " از اردویی که داشتیم راضی هستم و همه 31 بازیکن با جدیت در تمرینات شرکت داشتند. ما سه بازی پی در پی داریم که آخرین آنها جدال با تایلند در انتخابی جام جهانی است".
ژاپن قرار است 26 ژانویه با شیلی بازی کند و چهار روز بعد در بازی دوم تدارکاتی به مصاف بوسنی و هرزگوین برود. اولین بازی ژاپن در مسابقات فوتبال انتخابی جام جهانی 2010 روز ششم فوریه - 17 بهمن برابر تایلند است.
نظر شما