سید نبی صید پور درگفتگو با خبرنگار مهر در نوشهر افزود: واردات تجاری در بندر نوشهر به 5/1 میلیون تن رسیده که نشان از رشد چشمگیری در این بخش است.
وی از افزایش 94 درصدی واردات، صادرات وترانزیت کالا در 10 ماهه سالجاری خبر داد وخاطر نشان کرد: از ابتدای سالجاری با پهلوگیری 604 فروند کشتی در اسکله های بندر نوشهر، بیش از دو میلیون تن انواع کالا شامل آهن آلات، چوب و تخته، کالاههای سوپر مارکتی، کاغذ و مقوا، مواد معدنی، گندم، ذرت، مصالح ساختمانی و مواد نفتی صادر، وارد وترانزیت شده است.
مدیرکل بنادر و کشتیرانی مازندران با بیان اینکه رشد کالای تجاری در این مدت نسبت به مورد مشابه سال گذشته از رشد 130 درصدی برخودار بوده، یادآور شد: با توجه به ارائه تسهیلات مناسب برای صاحبان کالا و نزدیکی به پایتخت ترانزیت در بندر به شدت در حال افزایش است.
صید پور همچنین از رشد 100 درصدی ترانزیت مواد نفتی نسبت به سال گذشته در این بندر خبر داد و گفت: با تصویب بندر نوشهر به عنوان منطقه ویژه اقتصادی این بندر از توسعه مناسبی برخوردار خواهد شد.
نظر شما