محمد جلال مآب در گفتگو با مهر اظهار داشت: این سیاست که با عزم جدی دولت در حال انجام است از زمان برنامه دوم توسعه باید پیگیری می شد.
جلال مآب تصریح کرد: در سال آینده شاهد حجم عظیمتری از پروژه های عمرانی نسبت به امسال در استان کرمان خواهیم بود و این میزان افزایش در پروژه های عمرانی بالغ بر 5/2 برابر خواهد بود.
وی خاطر نشان کرد: برای اجرای این پروژه ها رویکرد جدید مدیریتی و عزم مدیران دستگاههای اجرای ضروری است.
جلال مآب با اشاره به اینکه دولت با مشکلات کاهش بودجه آشناست، گفت: اگر دولت سیاست های انقباضی را شروع نمی کرد مجبور می شدیم تا پنج سال آینده تمام بودجه های عمرانی کشور را نیز به بخش بودجه جاری اختصاص بدهیم تا هزینه ها را جبران کند.
وی گفت: تمامی دستگاه ها به عنوان متولیان امور دولتی مکلف به اجرای این سیاست و همکاری در جهت اجرای آن هستند.
نظر شما