پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۹ بهمن ۱۳۸۶، ۱۰:۰۹

سیاستهای انقباضی دولت در زمینه بودجه وضعیت عمرانی استانها را متحول می کند

سیاستهای انقباضی دولت در زمینه بودجه وضعیت عمرانی استانها را متحول می کند

خبرگزاری مهر - گروه استانها: معاون برنامه‌ریزی استاندار کرمان گفت: دولت نهم در زمینه اجرای سیاستهای انقباضی مصمم است.

محمد جلال مآب در گفتگو با مهر اظهار داشت: این سیاست که با عزم جدی دولت در حال انجام است از زمان برنامه دوم توسعه باید پیگیری می شد.

جلال مآب تصریح کرد: در سال آینده شاهد حجم عظیم‌تری از پروژه های عمرانی نسبت به امسال در استان کرمان خواهیم بود و این میزان افزایش در پروژه های عمرانی بالغ بر 5/2 برابر خواهد بود.

وی خاطر نشان کرد: برای اجرای این پروژه ها رویکرد جدید مدیریتی و عزم مدیران دستگاههای اجرای ضروری است.

جلال مآب با اشاره به اینکه دولت با مشکلات کاهش بودجه آشناست، گفت: اگر دولت سیاست های انقباضی را شروع نمی کرد مجبور می شدیم تا پنج سال آینده تمام بودجه های عمرانی کشور را نیز به بخش بودجه جاری اختصاص بدهیم تا هزینه ها را جبران کند.

وی گفت: تمامی دستگاه ها به عنوان متولیان امور دولتی مکلف به اجرای این سیاست و همکاری در جهت اجرای آن هستند.

کد خبر 629089

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha