پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۰ بهمن ۱۳۸۶، ۱۲:۰۰

نخستین موزه قرآنی و شهدای شمال کشور در آمل راه اندازی می شود

نخستین موزه قرآنی و شهدای شمال کشور در آمل راه اندازی می شود

ساری - خبرگزاری مهر: معاون حفظ و احیاء سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران از راه اندازی نخستین موزه قرآنی و شهدا در شهرستان آمل نخستین بار در شمال کشور دهه فجر امسال در این شهرستان خبر داد.

مهدی ایزدی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: این موزه در مکان تاریخی مقبره میربزرگ آمل راه اندازی می شود.

وی با بیان اینکه دو غرفه این موزه به قرآن و سه غرفه دیگر این موزه به غرفه شهدا اختصاص دارد، خاطر نشان کرد: تاکنون نسخ خطی قرآنی و قرآن های مربوط به دوران صفویه، قاچاریه و پهلوی و نیز آثار شهدای آمل و جنگ تحمیلی برای تجهیز در این موزه جمع آوری شده است.

معاون سازمان میراث فرهنگی مازندران با اشاره به اینکه تاکنون کار کف سازی و نورپردازی این موزه انجام شده است و نصب ویترین های ویژه غرفه های قرآنی و شهدا نیز تا پنج روز آینده به پایان می رسد.

ایزدی گفت: تاکنون برای تجهیز و راه اندازی این موزه بیش از یک میلیارد ریال هزینه شده است.

به گفته وی، مکان موزه در زمینی به مساحت 700 متر و زیربنای 400 متر مربع در فضای مکان تاریخی میربزرگ واقع است.

وی یادآور شد: با توجه به اینکه مکان موزه تاریخی است اذعان داشت: پس از راه اندازی میراث فرهنگی آن را در اختیار می گیرد.

کد خبر 629856

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha