پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۰ بهمن ۱۳۸۶، ۱۹:۲۴

وزیر ارشاد:

عدالت در توزیع بودجه فرهنگی در تمام استانها باید رعایت شود

عدالت در توزیع بودجه فرهنگی در تمام استانها باید رعایت شود

بوشهر - خبرگزاری مهر: محمدحسین صفار هرندی گفت: بودجه فرهنگی این وزارتخانه 80 درصد افزایش یافته و به همین نسبت باید عدالت در توزیع این بودجه‌ های فرهنگی در استانها رعایت شود.

به گزارش خبرنگار مهر در بوشهر، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، عصر امروز و در شورای اداری شهرستان دشستان با بیان این مطلب اظهار داشت : توجه به مهندسی فرهنگی در کنار امور عمرانی ضروری است، از این رو ساخت و سازهای کشور باید یک لایه فرهنگی نیز داشته باشد.

صفار هرندی بیان داشت : رویکرد به دین و مذهب و توجه به معیارها و علائق اعتقادی، اخلاقی و ایرانی بود که باعث توفیق زودهنگام انقلاب اسلامی نسبت به سایر انقلابها شد و بر همین اصل اکنون نیز باید به این معیارها توجه ویژه شود.

وی حضور پرشور جوانان و نوجوانان در مساجد و حسینیه ها با توجه به هجمه فرهنگی دشمنان را از برکات پیروزی انقلاب اسلامی عنوان کرد.

صفار هرندی اظهار امیدواری کرد در فرصت باقیمانده از فعالیت دولت نهم شتاب در خدمت رسانی به مردم افزایش یابد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برکات تفکر اصولگرایانه را بی انتها دانست و اظهار داشت : نتیجه انتخابات دوره نهم ریاست جمهوری نیز نتیجه توجه مردم به تفکر اصولگرایانه بود.

فرماندار شهرستان دشتستان نیز در این جلسه بیان داشت : در سفر اول رئیس جمهور به این شهرستان 41 پروژه مصوب شد که اکثر این پروژه ها به بهره برداری رسیده است.

غلامرضا کشتکار ادامه داد : هزار و 300 هکتار از اراضی این شهرستان زیر کشت مرکبات است که 15 هزار تن محصول از آن بهره برداری شده است.

وی گفت : سرمای کم سابقه امسال در برازجان به شش میلیارد و 700 میلیون تومان محصولات کشاورزی این شهرستان از جمله کدو، گوجه و مرکبات خسارت وارد کرد که انتظار می رود در سفر رئیس جمهور به این موضوع رسیدگی شود.

کد خبر 630239

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha