پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۳ بهمن ۱۳۸۶، ۱۷:۳۴

انواری پیشنهاد کرد:

کارورزی فارغ التحصیلان کمیته امداد در دستگاههای تحقیقاتی و تولیدی

کارورزی فارغ التحصیلان کمیته امداد در دستگاههای تحقیقاتی و تولیدی

سرپرست کمیته امداد امام خمینی (ره) گفت: در شورای عالی اشتغال پیشنهاد کرده ایم که فارغ التحصیلان دانشگاهی تحت حمایت امداد به دستگاههای تولیدی و تحقیقاتی کشور معرفی و به مدت یک سال بصورت کارورزی مشغول بکار شوند.

به گزارش خبرگزاری مهر ، سرپرست کمیته امداد امام خمینی (ره) وسید رضا نیری عضو شورای مرکزی کمیته امداد، از مرکز پژوهشی و تحقیقاتی رویان جهاد دانشگاهی تهران بازدید کردند.

حسین انواری در این بازدید ضمن تجلیل از پیشرفتهای علمی کشور و تقدیر از محققین مرکز تحقیقاتی رویان ، اظهار داشت: مرکز تحقیقاتی رویان افتخارات بزرگی را نصیب ملت ایران در سطح جهانی کرده است و این در شرایطی است که کشور ما از لحاظ تزریق یافته های علمی از سوی کشورهای بیگانه مورد تهاجم شدید قرار دارد و تنها راه برون رفت از این تنگنا ، ساختن کشوری پیشرو در علم است بگونه ای که خود صادر کننده علم و تکنولوژی باشد.

انواری تاکید کرد: انقلاب اسلامی ایران و حرکتی که حضرت امام خمینی (ره) آغاز کرد تحولی بنیادین در نگرش به انسان و جایگاه انسانی و ظرفیتهای او پدید آورد و بیداری مردم نسبت به  مذهب و دین حاصل این تحول است.

وی تصریح کرد: استعدادهای زیادی در این کشور وجود دارد، باید این استعدادها در فضای معنوی کشور شکوفا شود، باید استعدادیابی کنیم و این حرکت را استمرار بخشیم زیرا ما می توانیم زمینه ساز ظهور منجی عالم بشریت باشیم .

وی افزود: همکاری مراکز تحقیقاتی و پژوهشی با کمیته امداد می تواند صحنه جدیدی از خدمت را به روی ما بگشاید باید در زمینه فقرا که صاحبان اصلی انقلاب هستند و درباره مشکلات آنان تحقیق و بررسی کرد و اگر بتوانیم با انجام این تحقیقات در مراجع تصمیم گیری و تاثیر گذار نسبت به محرومین نگاه تازه ای خلق کنیم به گوشه ای از وظایف خود عمل کرده ایم.

انواری ضمن اعلام آمادگی جهت انجام کارهای پژوهشی مشترک با جهاد دانشگاهی و مراکزی نظیر مرکز تحقیقاتی رویان گفت: در شورای عالی اشتغال پیشنهاد کرده ایم که فارغ التحصیلان دانشگاهی تحت حمایت امداد به دستگاههای تولیدی و تحقیقاتی  کشور معرفی و به مدت یک سال بصورت کارورزی مشغول بکار شوند.

وی تصریح کرد: حقوق حداقلی زمان کارورزی نیز از محل کمکهای دولت و کمیته امداد تامین شده و مراکز تحقیقاتی و تولیدی هزینه ای از بابت حضور کارورزان پرداخت نخواهند کرد.

دکتر طیبی رئیس جهاد دانشگاهی کشور نیز در این دیدار طی سخنانی اظهار داشت: در کشور ما افق روشنی برای کارهای تحقیقاتی و پژوهشی وجود دارد ، توان علمی و استعدادهای فراوانی داریم که می توانند با اندکی حمایت به کارهای بزرگی دست بزنند اما کمبود امکانات و نداشتن منابع مالی کافی مشکل اصلی تحقیق و پژوهش در کشور است.

وی افزود: سرمایه اولیه مرکز رویان از محل کمکهای مردمی بوده و مقام معظم رهبری نیز کمک شایان توجهی به این مرکز مرحمت کرده اند.

وی یاد آور شد: هم اینک در زمینه آموزش ، اشتغال و کاریابی بیش از 110 مرکز آموزشی دوره های کوتاه مدت عمومی و تخصصی را در کشور ارائه می دهند.

طیبی آموزش کارکنان دولت و دانشگاه علم و فرهنگ را از دیگر اقدامات جهاد دانشگاهی در کشور بر شمرد.

کد خبر 631577

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha