پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۷ بهمن ۱۳۸۶، ۱۴:۰۸

طرح تدوین استانداردسازی سنگهای قیمتی و نیمه قیمتی اجرایی می شود

مشهد - خبرگزاری مهر: معاون صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان رضوی گفت: برای اولین بار در کشور، طرح تدوین استانداردسازی سنگهای قیمتی و نیمه قیمتی در کشور اجرایی می شود.

به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، حسین خواجه بیدختی، صبح امروز در جمع خبرنگاران افزود: موسسه آموزشی، پژوهشی الماس شرق آسیا به عنوان نماینده خراسان رضوی با ارائه طرح به سازمان استاندارد و تحقیقات ملی ایران به عنوان دبیر کمیته استاندارد سازی سنگهای قیمتی و نیمه قیمتی کشور تعیین شد.

وی در خصوص وظایف این کمیته عنوان کرد: این کمیته متشکل از کارشناسان برجسته سنگهای قیمتی و نیمه قیمتی از سراسر کشور است که بر اساس و ظایف تعریف شده مکلف هستند کار استانداردسازی شناخت سنگها، درجه بندی سنگهای قیمتی و سپس شناسایی و ارزیابی سنگ در مراحل بعدی را انجام دهند.

خواجه بیدختی با اشاره به هدف تشکیل چنین کمیته ای یادآور شد: مهمترین هدف و دستاورد تشکیل چنین کمیته ای، ایجاد یک روش همگن در بحث شناخت جواهرات در ایران است که برای ورود به بازارهای جهانی بسیار ضروری است. 

کد خبر 634033

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha