پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۷ بهمن ۱۳۸۶، ۲۰:۲۳

قدمت 50 درصد پاسگاههای مازندران تخریبی است

ساری - خبرگزاری مهر: فرمانده انتظامی مازندران گفت: بیش از ‪ ۵۰‬ درصد پاسگاه و کلانتریهای این استان با بیش از ‪ ۷۰‬سال قدمت نیاز به بازسازی دارند.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار مهدی توکلی عصر چهارشنبه در مراسم افتتاح پاسگاه انتظامی دشت سر در شهر دابودشت شهرستان آمل افزود: برای بازسازی این اماکن به اعتبارات ویژه‌ای نیاز است.

وی با بیان اینکه کاربازسازی و ساخت ساختمان برخی کلانتریها و پاسگاههای استان آغاز شده است، تصریح کرد: نیروی انتظامی با مردم در ارتباط است و آنان پشتوانه این نیرو در برقراری نظم و امنیت هستند.

فرمانده انتظامی مازندران با توصیه به کارکنان این نیرو گفت: در این نیرو نگاه اصلاح مجرم و برگشت او به جامعه حاکم است.

توکلی اضافه کرد: پاسگاهها و کلانتریها برای احقاق حق بوده و پناهگاه مردم هستند و این نیرو در زمینه راهنمایی و ارشاد به مردم نیز از هیچ کمکی دریغ نمی‌کند.

فرمانده انتظامی آمل هم گفت: در دو سال گذشته دو هزار و ‪ ۲۰۰‬مترمربع به فضاهای فیزیکی مجموعه انتظامی در آمل اضافه شد.

سرهنگ داود احمدی افزود: این پاسگاه در زمینی به مساحت ‪ ۶۰۰‬مترمربع ساخته شده و بیش از ‪ ۱۲۰‬هزار نفر از اهالی منطقه دابودشت آمل را دربر می‌گیرد.

کد خبر 634534

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha