پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۹ بهمن ۱۳۸۶، ۱۰:۲۹

رسولی در گفتگو با مهر:

اصلاح طلبان از حضور در انتخابات منصرف نمی شوند

اصلاح طلبان از حضور در انتخابات منصرف نمی شوند

سرپرست بنیاد باران گفت: اصلاح طلبان از حضور در انتخابات مجلس هشتم منصرف نخواهند شد و با جدیت تمام در حوزه هایی که امکان رقابت دارند حضوری فعال خواهند داشت.

سرپرست بنیاد باران در گفتگو با خبرنگار مهر گفت : اصلاح‌طلبان در هر حوزه انتخابیه که نامزد داشته باشند فعالانه حضور خواهند داشت، اعلام کرد : اصلاح طلبان هم اکنون برای حضور رقابتی در 14 استانی که نامزدهایشان تائید صلاحیت شده اند آماده می‌شوند.

سید حسن رسولی  با بیان این مطلب اظهارداشت : متاسفانه کاندیداهای مورد نظر اصلاح طلبان در 16 استان کشور رد صلاحیت شده اند و ما تنها کاری که می توانیم در این استانها انجام دهیم این است که مردم را برای حضور در انتخابات و رای دادن به چهره های معتدل و شایسته تشویق کنیم.

وی تاکید کرد : اصلاح طلبان در استانهایی که اصلا نماینده ای نداشته باشند فعالیت انتخاباتی نخواهند داشت. 

عضو هیئت مدیره بنیاد باران تصریح کرد : با بررسیهایی که صورت گرفته هم اکنون اصلاح طلبان در حدود 10 درصد کرسیهای حاضر در مجلس یعنی 27 کرسی امکان رقابت با دیگران را دارند .

رسولی با بیان اینکه فرضیه عدم حضور در انتخابات نادرست است افزود : اصلاح طلبان از حضور در انتخابات مجلس هشتم منصرف نخواهند شد و با جدیت تمام در حوزه هایی که امکان رقابت دارند حضوری فعال خواهند داشت.

کد خبر 634754

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha