يك مقام آگاه در هيات نظارت حوزه انتخابيه نطنز، قمصر و بادرود به خبرنگار سياسي "مهر" گفت: بعد از اعلام نتايج آرا ، بيش از40 فقره تخلف از قبيل خريد و فروش، جابجايي و تقلب دربسياري از صندوقهاي آراي انتخابات دراين حوزه گزارش شده است.
وي با اعلام اينكه عين شكايات رسيده به شوراي نگهبان ارجاع شده است ، از ارسال طوماري با امضاي عده زيادي از اهالي نطنز در اعتراض به تخلفات دراين حوزه انتخابيه خبر داد.
اين مقام آگاه با بيان اينكه به علت كمي جمعيت در حوزه انتخابيه نطنز ، قمصر و بادرود تفاوت آراي دو تا سه هزار راي سرنوشت نامزدها را تعيين مي كند گفت: خريد و فروش و تقلب در انتخابات دراين حوزه داراي سابقه است . اين درحالي است كه در انتخابات هفتم مجلس نيز اختلاف آراي نفر اول و دوم در اين حوزه حدود 1000 راي است .
وي در تشريح برخي تخلفات در اين حوزه انتخابيه افزود: هواداران يكي از كانديداها در كاشان ستاد انتخاباتي تشكيل داده و شمار زيادي راي را از كاشان و برخي روستاهاي آن به نطنز و بادرود انتقال دادند.
وي ادامه داد: دريكي از روستاهاي بادرود كه 450 نفر جمعيت دارد ، 1950 راي به صندوقها ريخته شده است ، يا انتقال راي از روستاي حسين آباد از توابع كاشان به حوزه انتخابيه بادرود موجب شده است كه آراي اين روستا كه در انتخابات دوم شوراي روستا 1250 راي بوده است به 350 راي كاهش يابد.
يك نامزد حوزه انتخابيه نطنز ، قمصر و بادرود نيز در گفتگو با خبرنگار سياسي "مهر" با اشاره به تخلفات اين حوزه انتخابيه مدعي شد: دو فرد متبحر به جعل اسناد و مدارك كه در انتخابات شوراي شهر در اسلامشهر شناسايي و داراي سابقه كيفري هستند اقرار كردند كه در انتخابات اول اسفند در بادرود، با ماده شيميايي خاص توانسته اند مهر انتخابات و عدد 7 ثبت شده روي تعداد قابل توجهي از شناسنامه ها را پاك نموده تا در صندوقهاي ديگر نطنز به نفع نامزدي خاص ريخته شود.
اين كانديداي انتخابات نطنز كه مي خواست نامش فاش نشود افزود: در روز انتخابات اول اسفند علاوه بر خريد و فروش آرا به قيمت 5 تا 10 هزار تومان در بسياري از روستاهاي اين شهر حدود 10 هزار پرس غذا از سوي يكي از نامزدها بين مردم توزيع شده است.
بنابراين گزارش فرماندار نطنز پيش از انتخابات در مصاحبه اي نسبت به امكان جابجايي آرا در اين حوزه انتخابيه هشدار داده بود.
گفتني است: انتخابات درحوزه انتخابيه نطنز ، قمصر و بادرود بعد از پيروزي انقلاب اسلامي دو بار باطل و سه بار نيز به ميان دوره اي كشيده شده است و اين بار نيز احتمال ابطال انتخابات افزايش يافته است.
واجدين شرايط در انتخابات هفتم مجلس در اين حوزه انتخابيه 28 هزار نفر اعلام شده درحالي كه آراي ماخوذه در اين شهر بيش از 35 هزار راي گزارش شده است.
يك منبع آگاه در گفتگو با مهر:
احتمال ابطال انتخابات حوزه انتخابيه نطنز قوت گرفت
در پي انتشار خبرهائي مبني بر تخلفات انتخاباتي در حوزه انتخابيه نطنز ، قمصر و بادرود، احتمال ابطال انتخابات در اين حوزه انتخابي افزايش يافت.
کد خبر 63485
نظر شما