۱ بهمن ۱۴۰۳، ۱۰:۲۱

۹۰ هزار خانوار در هرمزگان تحت حمایت کمیته امداد قرار دارند

۹۰ هزار خانوار در هرمزگان تحت حمایت کمیته امداد قرار دارند

مدیرکل کمیته امداد استان هرمزگان گفت:حدود ۹۰ هزار خانوار تحت حمایت این نهاد قرار دارند و قریب به ۵۰ درصد از این خانواده‌ها بانوان سرپرست خانوار هستند.

به گزارش خبرگزاری مهر، حمید باسره، مدیرکل کمیته امداد استان هرمزگان ضمن ارائه گزارش وضعیتی از جامعه هدف تحت حمایت کمیته امداد در استان، اظهار کرد: در حال حاضر در هرمزگان حدود ۹۰ هزار خانوار تحت حمایت این نهاد قرار دارند و قریب به ۵۰ درصد از این خانواده‌ها بانوان سرپرست خانوار هستند که رسیدگی به آنان و رفع مشکلات ایشان، نیازمند توجه و پیگیری ویژه‌تری هم از سوی کمیته امداد و هم از سوی همه ی مسئولین استان است.

مدیرکل کمیته امداد استان هرمزگان با بیان اینکه ۷۰ درصد جمعیت تحت حمایت این نهاد در هرمزگان، بر اساس داده‌های سامانه هوشمند امداد و بانک اطلاعات وزارت رفاه در دهک‌های درآمدی ۱ و ۲ قرار دارند، افزود: با وجود ۱۳۰ سرفصل کاری در برنامه‌های این نهاد مقدس، رفع نیازهای ضروری و اساسی خانواده‌های تحت حمایت، نیازمند هم افزایی بیش از پیش مشارکت‌ها و کمک‌های خیرین نیک اندیش با منابع دولتی این نهاد است.

وی خدمت به مستضعفین را یک فرصت و موهبت الهی دانست و بر لزوم استفاده از تمام ظرفیت‌های موجود منطقه‌ای برای زدودن فقر از چهره استان هرمزگان تأکید کرد.

باسره، خاطرنشان کرد: علی رغم تلاش‌های خوب کارکنان کمیته امداد و مشارکت برخی از صنایع بخش خصوصی در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی، هنوز ظرفیت‌های بالقوه بسیاری در صنایع بزرگ و بنگاه‌های اقتصادی استان وجود دارد که بی تردید پشتیبانی‌ها و حمایت‌های نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی برای پای کار آمدن این صنایع و بخش خصوصی برای محرومیت زدایی و کاهش نرخ بیکاری در استان و همچنین کمک به تخصیص اعتبارات دولتی بیشتر به استان هرمزگان در قانون بودجه کشور، می‌تواند در کمیت و کیفیت خدمت رسانی به مستضعفین و ارائه خدمات هدفمند و اثربخش به ولی نعمتان جامعه و تسهیل مسیر توانمندسازی خانواده‌های تحت حمایت کمیته امداد تأثیر بسزایی داشته باشد.

کد خبر 6352431

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • کشاورز IR ۱۹:۰۹ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۲
      0 0
      این تعداد نشان از عمق فاجعه هست.چه برسر مردم آمده بااین همه منابع ثروت درایران خصوصا هرمزگان.ایامردم ایران لیاقتشون این زندگی حقیرانه هست
    • علی IR ۱۹:۴۹ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۲
      0 0
      مگرکل هرمزگان چقدرخانوارندکه نودهزارش تحت پوشش کمیته هستند
    • قیدی گونی پور DE ۰۰:۲۴ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۳
      0 0
      دوتا بچه خدا به من داد هنوز در کپر زندگی میکنم ازمسولین هر چه درخواست کمک میکنم هیچ اهمیتی نمیدهند
    • قیدی گونی پور DE ۰۰:۳۲ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۳
      0 0
      از مسولین مدیر کمیته امداد فقط خواهشم این است یک نظری بحال مان بکنی ممنون میشوم