پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۹ بهمن ۱۳۸۶، ۱۹:۱۶

حزب مردمسالاری:

22 بهمن روز ملی ایرانیان است / شورای نگهبان در بررسی صلاحیتها تجدید نظر کند

22 بهمن روز ملی ایرانیان است / شورای نگهبان در بررسی صلاحیتها تجدید نظر کند

حزب مردمسالاری با صدور بیانیه ای ضمن دعوت از اقشار مختلف مردم برای حضور گسترده در راهپیمایی یوم الله 22 بهمن این روز را به عنوان روز ملی و متعلق به آحاد ملت ایران دانست که هیچ فرد و گروه و حزب و جناح خاصی حق مصادره آن را ندارد.

به گزارش خبرگزاری مهر، در بخشی از این بیانیه آمده است : ملت ایران در 22 بهمن با شعار استقلال طلبی و ندای آزادی خواهی و آرمان جمهوریت و فریاد اسلام خواهی و با دست خالی بر رژیم تا بن دندان مسلح پیروز شد.

بیانیه حزب مردمسالاری می افزاید : نظام ستمشاهی که هیچ اعتبار و ارزشی برای مردم قائل نبود تصور می کرد با زندانی ساختن جوانان ایرانی و عمال استبداد و دیکتاتوری و با تکیه بر نیروهای فراوان امنیتی و دلارهای نفتی سر نیزه جلادان مزدور خویش و دولتمردان بی کفایت وابسته به اجانب و نمایندگان فرماشی بیگانه از مطالبات واقعی مردم می تواند بر اراده خدادادی ملت انقلابی فائق آید اما اراده لایزال الهی به کمک آمد و آه دل مظلومان و رنجیدگان به خروش یکپارچه مردم مبدل گردید و انقلابیون به رهبری پیامبر گونه امام خمینی دربار ظلم خیز ستمگران را فرو ریخت و طومار مردم ستیزان ظالم پرور دیکتاتور و قلدرماب را در هم پیچید.

حزب مردمسالاری دربخش دیگری از این بیانیه به موضوع انتخابات و مسائل روز جامعه پرداخته و با درخواست از شورای نگهبان برای تجدید نظر در رد صلاحیت برخی داوطلبان انتخابات مجلس شورای اسلامی آورده است : امیدواریم دولت نهم و همه صاحبان قدرت در همه ارکان حکومت قدرشناس واقعی مردم پر افتخار ایران باشند و حضور با شکوه مردم را علاوه بر قدرت نمایی در مقابله با توطئه های مستکبران جهانی به نوعی ایجاد مسئولیت در مقابل بزرگواریهای مردم بدانند و با رفع نگرانیهای مختلف مردم از جمله رسیدگی به اوضاع معیشتی و مسئله تورم وگرانی و ...  خدمتگزاری به آنان را به نوعی از تقدیر و تشکر عملی از مردم تلقی کنند.

کد خبر 635314

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha