پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۲ بهمن ۱۳۸۶، ۱۱:۵۴

تولید زعفران از مرز 200 تن گذشت

تولید زعفران از مرز 200 تن گذشت

رئیس هیئت مدیره صندوق توسعه صادرات زعفران ایران با اشاره به افزایش تولید زعفران به بیش از 200 تن در کشور، گفت: در مدت یک ماه اخیر زعفران به نرخ ثابت یک میلیون و 900 هزار تومان خرید و فروش شده و پیش بینی می شود این روند همچنان در بازار ادامه یابد.

علی شریعتی مقدم در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: با توجه به رشد 15 درصدی سطح زیر کشت زعفران در دو سال اخیر، میزان تولید هم اکنون از مرز 200  تن عبور کرده؛ در حالیکه سال گذشته بالغ بر 184 تن زعفران در سطح کشور به تولید رسیده است.

رئیس هیئت مدیره صندوق توسعه صادرات زعفران ایران با اعلام اینکه ثبات قیمت در بازار زعفران ادامه دارد، افزود: در مدت یک ماه اخیر زعفران به نرخ ثابت یک میلیون و 900 هزار تومان خرید و فروش شده و این روند همچنان در بازار ادامه خواهد داشت.

وی افزود: درشرایط کنونی با توجه به قیمت تمام شده هر کیلو زعفران به مبلغ 450 هزار تومان درسطح کشور پیش بینی می شود در سال آینده افزایش تولید با متعادل شدن قیمتها همراه شود.

شریعتی مقدم با اشاره به وجود 450 تن ظرفیت بسته بندی زعفران درایران، اظهارداشت: با توجه به تولید 200 تنی زعفران در کشور استفاده از ظرفیتهای خالی در این صنعت به منظور فراهم کردن زمینه بسته بندی های جدید صادراتی امری ضروری است. 

به گزارش مهر، محدودیت صادرات دربسته بندی های بزرگ و حرکت به سمت صادرات در بسته بندی های کوچک می تواند ثبات ایران را در بازارهای جهانی تضمین کند؛ ضمن اینکه ورود زعفران در بسته بندی های کوچک از یک دهم گرم تا 5 گرم به بازارهای جهانی منجر به بهره گیری از تمام ظرفیتهای صنایع بسته بندی در کشور خواهد شد.

بسته بندی زعفران دربسته های کوچک سالانه با 200 میلیون یورو ارز آوری برای کشورهمراه خواهد بود، درغیراین صورت صادرات این محصول به زودی از بین خواهد رفت. از سوی دیگر، شناسنامه دار کردن زعفران تولیدی کشورامکان ردیابی محصول را به بازارهای جهانی می دهد.  

کد خبر 635883

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha