پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۰ بهمن ۱۳۸۶، ۲۱:۳۶

ابراز امیدواری عمرو موسی درباره پیشرفت در حل بحران لبنان

ابراز امیدواری عمرو موسی درباره پیشرفت در حل بحران لبنان

دبیرکل اتحادیه عرب امروز ابراز امیدواری کرد که در آینده نزدیک پیشرفتی در مسیر حل بحران سیاسی لبنان صورت گیرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، عمرو موسی در گفتگو با رادیو "بی بی سی" اظهار داشت: بی اعتمادی میان طرف های ذیربط در بحران سیاسی لبنان همچنان وجود دارد، اما امکان برطرف شدن این بی اعتمادی از طریق نشست طرفها با یکدیگر میسر است.

وی افزود: نبود تماس میان طرفهای ذیربط در بحران باعث افزایش و انباشت این بی اعتمادی شده است.

دبیرکل اتحادیه عرب درپاسخ به سوالی مبنی برعدم پیشرفت طرح کاری اتحادیه عرب به رغم سفرهای وی به لبنان گفت: طرح کاری اتحادیه عرب درجریان است و اینگونه مشکلی با برگزاری یک یا دو جلسه خاص با توجه به وجود بی اعتمادی، مشکلات داخلی و مطالبات شخصی و تاثیرات خارجی حل نمی شود.

وی همچنین بر ضرورت دستیابی به راه حلی برای بحران ریاست جمهوری لبنان در طول ماه جاری میلادی و پیش از برگزاری نشست سران عرب در ماه مارس آینده تاکید کرد.

عمرو موسی درباره ایجاد پیشرفت در آینده نزدیک و سوق دادن مسائل به سمت دستیابی به راه حلی برای بحران سیاسی لبنان ابراز امیدواری کرد.

دبیرکل اتحادیه عرب امروز بدون دستیابی به پیشرفتی در زمینه اجرای طرح کاری این اتحادیه برای حل بحران لبنان، بیروت را ترک کرد.

اتحادیه عرب عصر روز شنبه(15 دی) با ارائه یک طرح کاری خواستار برگزاری فوری نشست پارلمان لبنان برای انتخاب میشل سلیمان فرمانده ارتش این کشور به عنوان رئیس جمهور و تشکیل دولت وحدت ملی و نیز تدوین قانون جدید انتخابات لبنان بلافاصله پس از انتخاب رئیس جمهور و تشکیل دولت وحدت ملی شد.

انتخاب رئیس جمهوری لبنان امروز برای چهاردهمین بار به تعویق افتاد.

کد خبر 636047

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha