پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۱ بهمن ۱۳۸۶، ۱۲:۲۲

/ اختصاصی مهر /

استقلال - پرسپولیس، شانزدهم فروردین 87

استقلال - پرسپولیس، شانزدهم فروردین 87

نبرد سنتی تیم های استقلال و پرسپولیس در هفته بیست و ششم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه های کشور روز جمعه شانزدهم فروردین ماه سال آینده برگزار خواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر، سازمان لیگ فدراسیون فوتبال برنامه دیدارهای لیگ برتر را تا هفته سی و یکم پیش بینی کرده است که بر این اساس دیدار تیم های پرسپولیس و استقلال در چارچوب هفته بیست و یکم مسابقات فوتبال لیگ برتر روز جمعه شانزدهم فروردین ماه برگزار خواهد شد.

این شصت و چهارمین شهرآورد تیم های پرسپولیس و استقلال است که در چارچوب دیدارهای هفته نهم از دور برگشت مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه های کشور در ورزشگاه آزادی تهران برگزار خواهد شد.

سال گذشته نیز دیدار دو تیم استقلال و پرسپولیس در روز دهم فرودین ماه برگزار شد که در پایان 90 دقیقه تلاش به نتیجه تساوی یک بریک انجامید.

دیدار رفت دو تیم سرخابی تهران در لیگ هفتم روز 22 مهرماه سالجاری برگزار شد و طی آن دو تیم به تساوی یک بریک دست یافتند. برای استقلال امیدرضا روانخواه و برای پرسپولیس محسن خلیلی گلزنی کردند.

کد خبر 636318

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha