پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۲ بهمن ۱۳۸۶، ۱۲:۵۱

برای تجهیز سیستم دفاعی کشور؛

سامانه الکترواپتیکی مکمل رادار توسط محققان ایرانی ساخته شد

سامانه الکترواپتیکی مکمل رادار توسط محققان ایرانی ساخته شد

سامانه الکترو اپتیکی شناسایی و ردیابی زمینی - دریایی با توجه به تحریمهای موجود و نیاز سیستم دفاعی کشور به آن توسط محققان ایرانی طراحی و ساخته شد. دانش فنی این سیستم پیش از این تنها در اختیار کشورهای توسعه یافته چون فرانسه و آمریکا قرار داشت.

مهندس سید مسعود طبیبیان مجری طرح در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این خبر افزود: این سامانه شامل سیستمهای ردیابی و شناسایی است که جایگزین رادارها است و به عنوان مکمل و یا جایگزین سامانه های راداری بکار برده نمی شود به طوری که در جاهایی که رادار قادر به کار کردن نیست می تواند عملیات مورد نظر را انجام دهد.

وی افزود: سامانه الکترو اپتیکی شناسایی و ردیابی زمینی - دریایی از  سنسور دید در شب و فاصله یاب لیزی تشکیل شده و قادر است در شب و در حتی در شرایط نامناسب جوی اهداف مورد نظر را ردیابی کند.

طبیبیان در خصوص ویژگیهای این سامانه به مهر گفت: قابلیت شناسایی و ردگیری اهداف در شرایط مختلف جوی و اوضاع دریایی به وسیله انواع الگوریتم های هوشمند و بلا درنگ، پردازش تصویر، سنسورهای مختلف اپتیکی و فاصله یاب لیزری با دقت و سرعت مناسب برای ارتباط با دیگر تجهیزات، کنترل و پایدارسازی بسیار دقیق و سریع تحت اغتشاش های مختلف داخلی و دریایی، سکوهای یکپارچه با ساختار و سازه بسیار مقاوم از جمله ویژگی های بارز این نوع سامانه ها است که به عنوان مکمل و یا جایگزین سامانه های راداری کاربری دارد.

مجری طرح تاکید کرد: علاوه بر این سامانه مذکور در شرایط جنگ الکترونیکی دارای قابلیت پوشش ضد راداری است.

طبیبیان این سامانه را قابل استفاده در سایتهای زمینی، شناورها و خودروها دانست و ادامه داد: این سیستم در شور مورد استفاده قرار گرفته است و به دلیل قیمت مناسب آن نسبت به نوع خارجی سود آوری ارزی را برای کشور به دنبال دارد.

کد خبر 636356

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha